|
Nu esti logat.
Mai bine prevenim,decat sa tratam...-2#20 2011-06-18 17:13:01
Re: Mai bine prevenim,decat sa tratam...Trecand peste faptul ca titlul topicului suna ca si cum ar fi vorba de o problema pe viata si pe moarte, nu vad de ce te deranjeaza orice raspuns care ti se da. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #21 2011-06-18 18:08:40
Re: Mai bine prevenim,decat sa tratam...Imi pare rau sa te dezamagesc dar orice masaj ti-ai face si ce creme ai aplica, nu ai cum sa-ti ridici pielea pleoapelor. Poti doar sa previi sa ti se lase mai mult peste ochi in timp din cauza pierderii elasticitatii. E o chestie care tine de forma ochiului si numai bisturiul te poate ajuta in mod vizibil. In rest machiajul te poate ajuta mai mult ca iluzie optica. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #22 2011-06-18 18:10:38
Re: Mai bine prevenim,decat sa tratam...bombonica, fetele au dreptate. degeaba te crezi tu breaza, insa tu postezi informatii pe care oricine ar fi vrut sa le afle, le-ar fi gasit cu usurinta pe net. nu esti o eroina si nici macar salvatoarea fetelor cu pleoape cazute. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #23 2011-06-18 18:13:02
Re: Mai bine prevenim,decat sa tratam...sustin ce spune kath, eu am ochii picati si pielea arcadei (pleoapa imobila) care cade peste pleoapa mobila, asa m-am nascut, prunc fiind tot asa aratam. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #24 2011-06-18 18:13:14
Re: Mai bine prevenim,decat sa tratam...Fata asta a descoperit si ea acum forumul... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-18 18:16:16
Re: Mai bine prevenim,decat sa tratam...O fi, kaereste, dar asta nu-i motiv sa fie asa artagoasa Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|