homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AJUTOR! problema delicata caini :(

#1 2011-06-20 21:25:51

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

AJUTOR! problema delicata caini :(

sad

Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-06-20 22:03:04)

#2 2011-06-20 21:42:05

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: AJUTOR! problema delicata caini :(

parerea mea este sa o duci sa o castrezi. am inteles ca sunt centre care castreaza gratis animalele de pe strada. asa vei elimina si problema puilor nedoriti.
oamenii da, sunt cretini, rau de tot, nu au alte solutii decat sa omoare tot ce prind. macar unu sa se fi gandit sa o duca la medic.
eu asa zic, gaseste o clinica sa o castreze, sa o trateze pentru lovituri si gata, nu se vor mai tine toti dupa ea. poate daca pui poze cu ea pe net reusesti sa ii gasesti stapan....

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2011-06-20 22:04:15

coraline
Addicted member

lasa postul, poate mai gasesti ajutor. poate si un vecin mai milos sa te ajute, ca nu or fi toti scarbe ca restul
e pacat de ea sa fie lasata pe strazi, mai ales ca e blanda.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#4 2011-06-20 22:30:38

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Eu nu inteleg oamenii care vor animale la bloc ca la curte..Eu mi-am dorit un caine l-am luat acasa, in casa, nu in fata blocului. Noi chiar avem probleme din cauza vecinilor astora. In primul rand latratul si plansul pe timpul noptii. Cand ies cu cateaua afara mi-e frica ca sar cainii pe noi si noaptea oricine trece prin fata blocului ii starneste si uite asa incepe o tura de 30 min de latrat. Nu zic ca vecini tai au procedat bine chiar nu sunt deloc de acord cu ceea ce au facut, si sunt si eu revoltata de conceptiile noaste fata de animale (ex caii batuti pe la tara) dar nu poti transforma gradina din fata blocului in curte pentru placerea ta. Am uitat sa specific e vb de vreo 3-4 caini plus vreo 2 pisici si chiar le-au facut si cotet in lateralul blocului...

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#5 2011-06-20 22:39:27

coraline
Addicted member

ok, si ce propui sa fie facut atunci? nu toti pot lua animale in casa cu duiumul, iei 1-2-3 cate poti dar nu ii poti lua pe toti.

daca omul ar fi responsabil si nu ar mai da cainii la imperecheat ca idiotul, daca si-ar castra animalele si nu le-ar lasa libere in papusoi "sa isi rezolve problemele", daca nu ar abandona un animal pe strada ca s-ar plictisi de el, atunci nu ar mai exista nici problema cainilor din curtea blocului.

in primul rand oamenii trebuie educati, nu animalele. ele sunt niste fiinte fara strop de discernamant, vor doar apa, mancare si putina atentie. acum hai sa nu le-o dam nici pe asta ca ne deranjeaza. daca ne-ar deranja intr-adevar nu ne-am mai comporta ca niste animale, da, noi, oamenii, si am stopa problema inmultirii lor.

veniti oameni buni cu solutii, nu cu plangeri si vaiete, ca asa toti suntem maaare gura, mama ce smecheri suntem sa ne vaitam. dar cand vine vorba sa venim cu o solutie, sa o punem in practica, toti ne dam la fund, o dam din colt in colt sau o scurtam "hai sa ii omoram, ca deh, sunt multi" dar lasa ca vine badea gheorghe si mai arunca 6-7 pui pe strada ca i-a fatat cateaua  "curva de ea"

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-20 22:41:07)

Publicitate

loading...

#6 2011-06-20 22:49:04

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Perfect de acord cu tine. Fiind un bloc cu 8 etaje cate 6 apartamente pe palier trebuie sa suferim toti ca vecina de la parter are 3 caini care ii tine in fata blocului, vecina de la etajul 1 are 3 mate in spatele blocului si tot asa, le arunca oase de la balcon cand mananca friptura si vai ce civilizati suntem avem animale?nu-i asa? eu pentru cateaua mea am dat si ultimii bani din portofel cand a avut probleme, pui nu a facut niciodata si are 14 ani.Cand ies afara merg cu punga dupa mine sa-i adun rahatei. Dar de rahatei cainilor din fata blocului cine se ocupa? cand da o masina peste un ei cine ii duce la veterinar? Cand iti musca copilul fara sa-i faca nimic e bine? Cand ti-e frica sa intrii in scara ca te mananca cainii este civilizat? Perfect de acord cu tine noi ca cetateni trebuie sa ne autoeducam.....

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.