|
Nu esti logat.
Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?#1 2011-06-19 01:16:25
Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Buna dimineata tuturor! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2011-06-19 08:04:16
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Al meu imi arata in fiecare zi cat ma iubeste prin lucruri marunte pe care eu le apreciez mult mai mult decat un cadou (care sa mai vina si cu un "ia fey sa nu mai fii suparata " ). Se trezeste dimineata si imi spune buna dimineata si imi primesc portia de pupic, seara la fel, imi spune noapte buna si iar imi primesc portia de pupic, ma tine in brate pana adoarme.. are gija de mine sa ma trezesc sa ajung la munca, daca sunt bolnava sau f obosita imi pregateste ceva de mancat daca stie ca nu am mancat. Uneori mai face ordine/curatenie singur cand eu nu ma simt in stare (si chiar ma simt prost ca nu il ajut). Sunt multe multe gesturi marunte care le face si imi arata ca ma iubeste.. imi face cam toate mofturile si nu ma cearta niciodata daca nu am dreptate in ceva, are rabdare si imi explica de ce nu am dreptate. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-06-19 10:09:01
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?
Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2011-06-19 12:29:57
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Pai in cazul meu... eu ii inchid telefonul in nas, el ma lasa 10 minute si ma suna iar, nu a stat niciodata suparat pe mine mai mult de cateva minute, vorbeste frumos despre parintii mei, ma intelege, are grija de mine. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2011-06-19 22:23:13
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Pai... In cazul meu e bine. Am un iubit care are enorma grija de mine,ma respecta,vorbeste frumos si ma alinta in fel si chip. Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-19 22:51:04
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Cred ca sunt putin offtopic, dar... Ce pot intelege atunci cand iubitul imi spune ca ii arat ca tin prea mult la el? Si asta ma face vulnerabila? Oricum, banuiesc ca e contrar iubirii tot ce simte el pt mine. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #7 2011-06-20 00:11:58
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Chamomile Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #8 2011-06-20 00:16:32
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Merci! Si daca am facut greseala de a-i arata sa zic asa tot ce simt... se mai poate remedia ceva? Nu stiu de ce am impresia ca asta e inceputul sfarsitului... "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #9 2011-06-20 00:29:50
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Eu zic sa nu te descurajezi,probabil daca incepi sa fi putin mai misterioasa o sa`i surada ideea.O sa vada ca ai ascultat[sa zicem asa] parerea lui si ca ai incercat sa corectezi cate ceva. Fa o incercare,mai vorbeste cu el si vedem atunci [ ma ti` la curent )] Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #10 2011-06-20 00:30:53
Pai atunci ar fi cazul sa creezi putin mister fara a te schimba considerabil si fara a da de banuit alte lucruri ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #11 2011-06-20 02:07:21
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Eu nu prea sunt de acord cu misterul asta. cum sa pastrezi misterul?....astea sunt valabile la inceput, cand vezi doamne ne cunoastem, aflam diverse lucruri unul despre celalalt... Offline #12 2011-06-20 07:27:41
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc? Atunci cand un barbat iubeste (personal iubesc) o femeie din viata lui incearca sa ii faca toate poftele,sa o alinte,sa ii fie aproape atunci cand ii este greu,sa o sprijine neconditionat in indeplinirea dorintelor . iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #13 2011-06-20 09:53:28
Asta-i! Am ajuns si el la concluzia asta... Problema e ca nu stiu cum sa fac misterul asta subtil. Ce as putea sa fac? Sa nu mai fiu atat de entuziasmata cand il vad, sa nu-i mai trimit atatea mesaje dragutze? Nu vreau sa-l pierd din cauza copilarismelor mele. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #14 2011-06-20 11:01:25
Eu tocmai asta fac, ma abtin sa-i dau mesaje dragute, ma abtin sa-l sun, sa-i spun sa ne vedem mai des, pentru ca mi-e frica sa nu-l sufoc, sa nu creada ca m-am aprins prea tare.. Noi vorbim de doar 3 saptamani si nu vreau sa creada ca m-am indragostit prea repede de el ( nu stiu de ce fac asa, nu cred ca-i bine) Iar el, cand ne vedem imi spune ca nu prea mi-a fost dor, ca daca imi era dor il sunam sa-i spun, etc deci eu nu stiu cum sa ma comport..dar asta vroiam sa zic, tine de persoana toata treaba asta. Al meu vrea sa auda chestii din astea. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #15 2011-06-20 13:48:15
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Chamomile Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #16 2011-06-21 15:02:52
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Daca ai o relatie de peste o jumatate de an in care el nu te invita la evenimentele importante la care merge gen nunti, botezuri, reuniuni mai importante, cum este? Dar daca in aproape orice discutie incearca sa aiba dreptate si ultimul cuvant? Daca nu spune te iubesc, si nici cuvinte de apreciere? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #17 2011-06-21 15:14:56
Dupa jumatate de an, nu mergeti impreuna la o nunta? La reuniuni sau intalniri...poate sunt cu colegii si na, vor sa fie intre ei.. dar in rest, mie nu mi se pare ok. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #18 2011-06-21 22:54:31
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?my_aa Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #19 2011-06-22 21:06:46
Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?Desi suntem impreuna de 4 ani el imi spune aproape zi de zi cat de mult ma iubeste,ca eu sunt cea mai frumoasa ,ma rasfata ma sprijina neconditionat si daca am nevoie de el vine la mine la orice ora din zi sau noapte,bine inteles ca si eu ii demonstrez zi de zi cat de mult il iubesc,nimic nu-i mai frumos decat sa adormi in bratele persoanei iubite si in fiecare dimineata sa te trezesti si sa-ti fie alaturi, sa te sarute. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|