|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu?#1 2011-06-23 12:11:28
Insarcinata sau nu?Salutare,am si eu o problema . Sambata trecuta si Duminica..datile de 18-19 am avut contact sexual cu prietena . Mentionez faptul ca contactul sexual a fost pe baza dezvirginarii. Am incercat doua zile dar cred ca fara rezultat...sau cel putin asa credem deoarece , la cateva ore dupa contact in utlima zi,adica Duminica pe 19 , prietena m-a anuntat ca nu i-a curs sange decat o picatura foarte foarte mica. Ma rog..problema este alta. Contactul a fost neprotejat.. , eu stiu sigur ca nu am ejaculat in interiorul vaginului si ca m-am sters inainte sa o penetrez. Zilele astea si anume de pe 20-24 trebuia sa ii vina sigur ciclul menstrual care se anunta cu dureri de sani si burta. Suntem in 23 si pe ea nici burta si nici sanii nu o dor . Ne este teama ca nu cumva sa o fi lasat insarcinata..pentru ca inainte de a incerca vaginal..eu am mai ejaculat..m-am curatat dar poate nu indeajuns. Precizez ca partidele nu au fost de lunga durata pentru ca ea nu suporta durerile..adica cel putin 1 minut si am incercat de 4-5 ori pe zi...doua zile. Nu cred ca ar putea fi insarcinata , pentru ca,contactele au fost de scurta durata..si foarte putine la numar. Deci..voi ce ziceti..credeti ca ar putea fi insarcinata? Mentionez ca ciclul menstrual nu are data precisa... ea spune ca de pe 20 pana la sf lunii..si au fost dati in care a venit dupa 25..dar o dureau sanii. acum nu. Va rog..sa imi dati ceva sfaturi.. Offline #2 2011-06-23 12:14:07
Re: Insarcinata sau nu?Risc de sarcina exista, daca nu ti-a trecut prin cap sa folosesti amaratul ala de prezervativ, trebuia sa urinezi si sa te speli dupa ejaculare, si de-abia apoi sa incerci s-o penetrezi din nou. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-23 12:24:20
Re: Insarcinata sau nu?vai dar ce ma incurajezi... Pai nu am folosit pentru ca trebuia sa o dezvirginez..si am inteles ca de la primul contact nu se poate ramane insarcinata Offline #4 2011-06-23 12:58:00
Re: Insarcinata sau nu?)))))))))) da..clar... cine te-a mintit in privinta asta? insarcinata sa ramai si daca esti virgina si "te joci" daca ajunge un spermatozoid voios la ovar... asa ca sanse sunt sa ramana gravida indiferent ca ai ejaculat sau nu, inaintea ejacularii exista un lichid pre-ejaculator care contine spermatozoizi, plus de asta daca doar te-ai sters si nu ai urinat de la primul contact au ramas spermatozoizi in penis. cum a zis si yoyolina, sa faca un test de sarcina la 3 saptamani de la contact. de preferat sa nu fie test Barza www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-06-23 13:01:07
Re: Insarcinata sau nu?Yoyo are dreptate, Alex. Nu stiu cine ti-a spus tie ca de la primul contact nu se poate ramane insarcinata...Atata timp cat exista un contact neprotejat - ca e primul, ca e al doilea sau al 10-lea - se poate ramane. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-23 13:07:44
Re: Insarcinata sau nu?ba se poate ramane insarcinata de la primul contact. eu una totusi, spun ca nu era la ovulatie (totusi, daca stie cam in ce perioada trebuie sa ii vina, e oarecum regulat) si ca riscurile de sarcina sunt existente, dar mai mici. s-ar putea sa ii intarzie si din cauza stresului si din cauza schimbarilor (hormonale, psihice etc) care se produc in corp o data cu dezvirginarea, precum si pot sa dispara semnele premenstruale. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2011-06-23 13:46:16
Re: Insarcinata sau nu?pfff pai asta e problema ca nici nu stim daca mai e virgina dupa contact la vreo 1 ora a zis ca i-a curs foarte foarte foarte putin sange o picatura si aia minuscula. Daca am dezvirginat-o se poate ca,corpul sa sufere o schimbare,si deasta nu ii vine ciclul..daca nu.. ma pregatesc sa strang banisori.. Offline #8 2011-06-23 13:57:48
Re: Insarcinata sau nu?
prietene,pentru binele aceste planete,sper sa nu faceti pui Offline #9 2011-06-23 15:08:04
Re: Insarcinata sau nu?trecand peste faptul ca nu stii sa te exprimi, daca ai luat corect anticonceptionalele nu ai ovulatie si nu ramai gravida chiar daca isi da drumul in tine. de aia le iei..sa nu ramai www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #10 2011-06-23 15:53:23
Re: Insarcinata sau nu?lidi@, ai warn pentru postare multipla. citeste regulamentul te rog. Offline #11 2011-06-23 17:12:36
Re: Insarcinata sau nu?"cum ti-ai inceput viata sexuala?" daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|