|
Nu esti logat.
E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Pagini: 1
#1 2011-01-28 14:34:39
E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Ne-a iesit si mie, care ma stiu cu inflamatie (eu am luat antibiotice), si inca unei fete cu rana sangeranda: clasa I, la acelasi laborator. In conditiile in care inainte aveam amandoua clasa II. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-23 11:05:50) Offline #2 2011-01-28 14:44:04
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?eu cred ca sunt destul laboratoare care emit rezultate fara sa faca nicio analiza. Offline #3 2011-01-28 14:45:46
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Da' nu iese scandal daca noi dovedim ca ei n-au facut ca lumea analiza? Offline #4 2011-01-28 14:51:23
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?daca poti dovedi, chiar ar merita sa li se intenteze proces, poate s-ar invata minte. din pacate nu cred ca ai cum sa dovedesti. si sa duci un rezultat diferit de la alt laborator, iti vor spune ca proba pe care au analizat-o ei era curata si nu poti sa demonstrezi contrariul. Offline #5 2011-01-28 16:35:03
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?eu am patit-o cu mama la un cabinet, ne-au "bptezat" pe amandoua cu trichomonas. am intrebat pe forum, mi s-a zis ca nu e imposibil sa te infectezi de pe obiecte, dar ca este foarte rara situatia. si eu si ea in aceeasi saptamana deja era ciudat. gagicamiu si-a luat sapuneala de rigoare de unde a aparut boala asta, l-am trimis pachet sa isi faca analiza in alta parte, era curat. pai atunci de unde e boala? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-28 16:38:58
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Tie ti-au gasit trichomonas si chlamydia in plus, ciudat lucru... Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-04-23 11:06:36) Offline #7 2011-01-28 16:47:46
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?este posibil si asta.. eu as prefera sa imi zica ca am cancer si sa ma chinui sa infirm lucrul acesta decat sa imi spuna ca sunt perfect sanatoasa si sa ma las pe o ureche. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2011-01-28 17:21:03
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?lucrurile astea se intampla pt ca unii nu-si fac treaba. situatie des intalnita in romania Offline #9 2011-02-03 13:14:15
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?dar de centrul medical Matei Basarab stie cineva ceva? Macar sunt mai de incredere decat marie stopes - ca si laborator? Mi-am facut paps-ul la ei, este perfect : NILM si cls I, si am facut secretia la marie stopes, mi-au spus la tel doar ca am nevoie de tratament, si sa ma duc sa-mi ridic rezultatul si sa intru la o consultatie....nu stiu ce sa mai cred....poate fi paps ok, dar secretie proasta? o sa ma duc si la cantacuzino:P Offline #10 2011-02-03 13:44:49
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Multumesc mult Orangina. O sa repet si eu paps-ul si secretia la sanador sau cantacuzino....sa vad ce iese. Offline #11 2011-02-04 12:11:19
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?mi-am luat rezultatul de la marie stopes...secretie...flora grad II, candida a. frectenti spori...dupa ce paps-ul la matei basarab mi-a iesit cls I, NILM si flora bacilara moderata-fara sa fie bifata candida sau altceva...nu stiu ce sa mai cred Offline #12 2011-02-06 16:38:05
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?marie stopes eu stu ca au laborator foarte prost, multe fete care au mers acolo s-au plans de rezultate eronate. eu am mers vreun an de zile acolo incercand sa tratez candida. imi iesea mereu pe buletinul de analize pana m-am decis sa merg la cantacuzino. acolo nu am gasit candida. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2011-02-06 23:47:35
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Exact la fel am patit si eu la Marie Stopes. Ultima oara a fost editat de Rose (2011-02-06 23:48:47) Offline #14 2011-04-23 11:03:52
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Dupa sase luni de la acel dubios de curat Papanicolau, am refacut testul la Sanador si a iesit ASC-US Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-06-27 03:01:08) Offline #15 2011-04-23 12:50:12
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?
nu avem de unde sti ce s-a intamplat cu primul pap, dar sa stii ca nu e imposibil ca la 6 luni distanta sa apara astfel de modificari. Offline #16 2011-06-26 15:43:16
Re: E posibil ca rezultatul testului Papanicolau sa omita vreo problema?Offline #17 2011-06-26 16:19:37
da. Offline #18 2011-06-27 03:43:17
exact. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|