homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alcoolul si ac

#1 2011-06-28 04:23:37

alle_alle
New member
Inregistrat: 2010-07-27

alcoolul si ac

buna dimineata

luna trecuta am avut parte de niste evenimente mai speciale, si nu pot sa zic ca am baut doar o bere sau un pahar de vin , dar niciodata nu am avut varsaturi sau sa uit de pastila. o singura data sapt trecuta am luat pastila cu o ora mai repede pentru ca eram la un lac si nah...sa nu uit.
ieri mi-a venit menstruatia,dar este foarte putina. tot pe site citisem intr-un post mai vechi ca alcoolul ar scadea eficienta pastilutelor. am avut parte si de sex in acest interval,dar nu cu ejaculare in interior.
intrebarea mea este daca alcoolul scade eficienta pastilelor si ar trebui sa ma ingrijorez?

o zi buna  smile

#2 2011-06-28 08:03:14

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: alcoolul si ac

alcoolul nu scade eficienta pilulelor, din cate stiu eu...doar sa nu bei foarte mult incat sa ajungi sa versi sau sa uiti sa iei pilule; dar cum ai spus ca nu s-a intamplat acest lucru esti ok, stai linistita...se intampla ca de la pilule sa vina mai putin

#3 2011-06-28 17:08:22

nymphetamine02
New member
Inregistrat: 2011-06-27

Re: alcoolul si ac

alcoolul nu scade eficienta pilulelor insa poate produce somnolenta...[cel putin in cazul meu.. de obicei dupa ce beau si pastila o am luata ma molesesc si imi vine sa dorm rar se intampla sa beau si sa nu ma molesesc sau ametesc mai repede decat cand beau si nu iau pastila ] acum depinde si d organism.
In privinta ac cu menstruatia, e normal sa vina mai putin si sa nu curga mult , ac regleaza si menstruatia [ mai ales simptomele - durerea de ovare de exemplu ] nu ofera numai protectie .

Tiam zis din privinta reactiilor pe care le am d la ac cu ceea ce vrei sa stii. Sper ca ai inteles

Ultima oara a fost editat de nymphetamine02 (2011-06-28 17:12:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.