|
Nu esti logat.
Antibiotic#1 2007-11-24 19:53:54
antibioticam o mik problema...am avut o infectie la o masea si iau antibiotic...rovamicina...am fost la menstruatie si azi ar trebui sa incep sa iau urm folie..dar nu am term antibioticul...asa ca mam decis sa aman o zi avand in vedere k antibioticul poate opri efectul pilulelor..dum dim iau ult pastila de antibiotic...daca duminik seara iau pilula...sambata viitoare noapte pot avea contact fara protectie suplimentara? Offline #2 2007-11-24 19:55:53
Re: antibioticnu e nevoie sa amani folia cu o zi, pt ca ajungi la acelasi efect... oricum iti trebuie protectie suplimentara 7 zile daca prelungesti pauza. asa ca poti sa iei antibioticul si te protejezi cu prezervativ pana termini antibioticul si apoi inca 7 zile, pana inghiti 7 pastilute. deci cam tot aia e... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-11-24 20:01:55
Re: antibioticorikum aman o zi doar...dar hmm..pai...daca azi e dum dim de exemplu si iau ult pastila de antibiotic...seara iau pilula....deci dum, luni marti miercuri ,joi ,vineri, sambata- is 7 pastile...sambata noaptea pot?is ff speriata mentionez Offline #4 2007-11-24 20:16:57
Re: antibioticti-as raspunde, daca as stii in cat timp se elimina antibioticul ala din organism... adica nu stiu sigur sigur daca pastila aia luata duminica seara o sa-si faca efectul... mai asteapta pareri Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-11-24 20:23:10
Re: antibioticsi eu am aceeasi parere ,esti chiar la limita asta dc iei pastila de samb viit si o lasi sa se absoarba 4 ore si apoi contactul...iar faptul ca nu vrei sa le incepi de azi nu te ajuta deloc..Eu dc as fi in locul tau,m-as proteja totusi. Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-25 21:55:17
Re: antibioticsi daca amani cu o zi...si daca iei prima pastila de anticonceptionale in aceeasi zi cu ultima de antibiotic trebuie sa te protejezi suplimentar primele 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|