|
Nu esti logat.
Cat e normal sa iti intarzie menstra?#1 2011-06-30 14:11:55
Cat e normal sa iti intarzie menstra?Buna ziua, am si e o mare intrebare. Cat e normal sa iti intarzie menstra? Eu nu sunt momentan in Romania, de abia in octombrie o sa vin si aici nu stiu exact cum e cu doctorul ginecolog. Problema e urmatoarea: timp de 5 ani e zile am luat fara pauza anticonceptionale, la inceput Marvelon, iar in ultimele luni Desorelle. In momentul in care m-am hotarat sa vin sa lucrez in Anglia am decis sa intrerup si pastilele. Ultima menstra am avut-o in 13 martie 2011 si de atunci nimic. Doar in 24 mai 2011 mi-a curs o picatura de ceva maroniu dar atat. Stiu ca e normal sa iti intarzie, dar mi se pare mult prea mare perioada. Se poate rezolva aceasta problema si fara consult ginecologic? Mi-e sa nu am altceva. Mentionez ca nu am mai avut contact sexual de atunci, deci nu imi fac griji de o posibila sarcina. Va multumesc si astept raspuns. Sau daca astept pana in octombrie sa fac consult ginecologic, oare nu e prea tarziu? Sa nu apara alte probleme! Offline #2 2011-06-30 16:14:39
Re: Cat e normal sa iti intarzie menstra?selena,din pacate fara un consult ginecologic si o reteta nu se poate s aiti rezolvi problema.ea inatrzie din pricina intreruperii contraceptivelor © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|