homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme medicale

#1 2011-06-30 14:38:46

anamaria26
Membru
Inregistrat: 2011-06-30

probleme medicale

buna ziua,de ceva timp ma confrunt cu niste probleme si nu pot ajunge la un spital ptr analize,ma dor ovarele,am niste secretii si ma gandesc eu ca din cauza faptului ca nu m-am tratat secretiaa inceputsa aiba si un miros,de asemenea au inceput sa-mi apara ca un fel de iritatiii,niste cosuri...nu stiu.inainte de perioada menstruatiei nu aveam nimic,acum am inceput sa am niste sangerari cu cateva zile inainte.daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,cu ceva ce ar trebuii sa fac v-as multumii.

#2 2011-06-30 14:52:50

daenarys
Vizitator

Re: probleme medicale

anamaria singurul meu sfat e sa mergi la ginecolog sa ceri un consult si o analiza a secretiei.sangerarea poate sa insemne ovulatie,menstra.
din pacate noi pe forum nu putem sa ne dam seama ce ai si ce medicamente sa iei sad

#3 2011-07-01 12:40:04

Melyss
New member
Inregistrat: 2008-09-25

buna fetele...am mare nevoie de ajutor,poate doctoressa sau oricine ma poate ajuta. am luat ac 2 luni fara intrerupere,iar acum 4 zile am observat o secretie usor maronie si am decis sa le intrerup;ieri dimineata a aparut ceva ca un fel de menstruatie,ca in prima zi,f putin abundenta,spre deloc..toate bune si frumoase,insa aseara cand am mers la toaleta am ramas socata,am crezut ca lesin...pe absorbant am gasit o bucata de vreo 5 cm lungime si 2cm latime,initial am crezut ca este un cheag,dar de fapt era testut...am fost si sunt f speriata si nu stiu ce este...am citit pe net ca astfel de fenomene se intampla in cazul unui avort spontan,ba ca ar fi ceva normal la unele menstruatii,sa se elimine parti din endometru..nu am mai patit asa ceva niciodata si sunt f ingrijorata.de la ce sa fie? si la doctor abia marti merg sad va rog ajutati-ma

#4 2011-07-01 12:50:35

daenarys
Vizitator

e endometru necrozat.nimic anormal
nu inteleg totusi de ai intrerupt contraceptivele smile

#5 2011-07-01 12:58:47

Melyss
New member

am intrerupt pentru ca am mai patit asa anul trecut,luam de 2 luni fara intrerupere si mi-a venit menstruatia like serious,ca si cum faceam pauza de ac..si am crezut ca si acum o sa se intample la fel.esti sigura ca e endometru necrozat,crezi ca nu e cazul sa ma panichez mai mult de atat? oricum pana nu merg la dr,nimeni nu stie nimic sigur,dar macar ca idee

Publicitate

loading...

#6 2011-07-01 13:01:13

daenarys
Vizitator

nu vad ce altceva sa fie daca nu endometru smile
oricum dupa ce iei 2 folii s eface pauza 7 zile asa cum s eface normal si incepi alta folie.nu vad de ce sa faci pauza smile

#7 2011-07-01 13:07:55

Melyss
New member

ma rog,m-am speriat si am zis ca ar fi mai bine sa le intrerup...am uitat sa mentionez ca de cand am gasit chestia aia,nu mai am decat o secretie maronie...nu parsa fiu la menstruatie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.