|
Nu esti logat.
Cum a fost la voi primul te iubesc?-3#39 2011-07-02 14:37:56
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?Si la mine a spus el primul...vorbeam de ceva timp..eu trecusem de`o despartire...insa el mi`era alaturi..ne`am intalnit odata..doar ca prieteni...continuam sa vorbim pe mess si asa ..Iar la un moment dat..mi`a spus : vreau sa iti zic ca...din ce in ce mai mult...ma indragostesc de tine ! . am ramas..Tablou cum se spune ..Pt ca eu eram extrem de confuza..si tot.. A mai trecut foarte putin timp [asta dupa ce...el mi`a spus..si eu am zambit ..pt ca nu`i puteam raspunde la fel ...si eram si extrem de surprinsa ]...si dupa o iesire...am ajuns impreuna .. iar dupa nici o saptamana..am iesit cu mai multi prieteni in afara orasului..sa vizitam ceva...iar acolo mi`a spus ca`i sunt enorm de draga...m`a strans tare in brate...si`a spus ca ma iubeste ! ... Am trecut prin multe greutati impreuna..insa ne iubim din ce in ce mai mult..Iar Te iubesc..exista in fiecare zi pt noi. Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|