|
Nu esti logat.
Un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?Pagini: 1
#1 2011-06-19 13:34:58
un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?am si eu o problema... eu si iubitul meu facem sex neprotejat .. nu am avut parte de surprize pana acum, dar intr-una din zile , in timpul axtului sexual el a eliminat un lichid asemanator spermei in mine , penisul fiind tot in erectie . dupa ce ne-am mai "jucat" el a ejaculat . mi-a spus ca prima data nu a ejaculat ci doar a avut orgasm si a eliminat lichid seminal ( nu e acelasi cu sperma). se poate asa ceva ? Offline #2 2011-06-19 13:58:49
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?dar lichidul ala a fost mai abundent ca de obicei...mie mi-e teama ca a fost ejaculare , dar el spune ca nu si plus de asta penisul a ramas in erectie si la 2 min a ejaculat... Offline #3 2011-06-19 14:01:50
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?pai si daca simtea ca-i vine orgasmul, de ce nu s-a oprit ca sa-si aiba orgasmul afara din tine? Offline #4 2011-06-19 14:04:44
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?pentru ca nu a simtit ca ejaculeaza , numai ca are orgasm .sunt doua chestii diferite .. el mi-a spus sa nu-mi fac griji pentru ca poate exista orgasm fara ejaculare si invers.am citit si eu pe net si asa e..dar tot sunt ingrijorata de acel lichid ..el spune ca nu e sperma Offline #5 2011-06-19 14:09:22
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?e foarte riscant ce faceti voi! eu stiu ca se poate sa ejaculeze de doua ori, chiar daca in cantitati diferite. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-19 14:09:33
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?da, se poate avea orgasm fara ejaculare, dar numai daca esti maestru in asta, la un barbat normal, care nu are experienta in sexul tantric, m-ar surprinde sa se intample. si la ce explicatii da, nu il vad a fi expert in nici un fel de sex. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2011-06-19 14:14:44
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?multumesc frumos ! o sa-mi fac un test , dar am inteles ca dupa cel putin 7 zile de la contact.o sa revin cu amanunte Offline #8 2011-06-19 14:16:32
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?la 7 zile de la intarziere sau la 3 saptamani de la contact Sa nu te astepti sa te salut! Offline #9 2011-06-19 14:52:51
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?am vz pe net ca la 7 zile de la contact Offline #10 2011-06-19 14:54:48
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?este cum zice miku, la 3 saptamani de la cntact sau 7 zile de cand iti intarzie ciclul. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2011-06-19 18:05:46
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?Nu stiu sigur cum e cu ejacularea vs. orgasm, dar sigur esti la risc de sarcina. Cand s-a intamplat? E prea tarziu sa iei pastila de dupa? Nu mai stiu cum se cheama, postinor/escapelle? Si pe urma, protectie.... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #12 2011-06-19 20:38:45
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?nu se mai poate lua pastila din pacate oricum protectie maxxima de acum incolo ! Offline #13 2011-06-20 08:37:58
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?cand vad cate specimene exista care se apuca de putzulit, da nu se documenteaza deloc inainte ce presupune asta si ce riscuri exista, imi fac vreo cateva e plina lumea de din astia... Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #14 2011-06-20 11:17:12
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?^^ si eventual si niste analize,ca daca zici ca pana acum n-ati folosit protectie,sau ati folosit din cand in cand...nu e prea indicat sa mergi pe incredere (in ceea ce priveste sarcina dar si bolile cu transmitere sexuala) mai ales,ca din pacate,amandoi pareti dezinformati sau ...neinformati,ar prinde bine un set de analize si o vizita la ginecolog + planning Ultima oara a fost editat de V. (2011-06-20 11:17:57) Offline #15 2011-06-20 18:07:17
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?
Offline #16 2011-07-02 22:36:39
Re: un barbat poate sa ejaculeze de doua ori in timpul aceluiasi nr?E imposibil, acela era lichid ce precedeaza ejacularea si cum mai zicea cineva - daca a facut pipi si un dus intre partide, sansele ca el sa contina spermatozoizi scad , in aceeasi ordine de idei, scade si riscul de a ramane in sarcinata. Treceti totusi la o alta metoda de protectie pentru ca asta nu e sigura deloc Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|