homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col-2

#20 2011-05-02 18:27:33

raaluuk
Full member
Inregistrat: 2011-04-11

Re: rana pe col

Si mama mea a facut pe 11 aprilie si nu a sangerat deloc...in plus doctora i-a spus ca s-a vindecat foarte bine...asa ca nu cred ca e ceva rau ca nu ai sangerat

#21 2011-07-03 01:03:59

mary2603
Membru
De la: Brasov
Inregistrat: 2011-02-10

Re: rana pe col

Salut! ma numar si eu printre voi, cu aceeasi problema. Am fost la un control ginecologic acum cateva zile si medicul mi-a zis ca am o rana pe col, apoi pentru interes m-am mai prezentat la un alt medic si a zis acelasi lucru. Nu pot intelege care e cauza, pentru ca in primul rand am doar 19 ani si mi-am inceput viata sexuala de cateva luni, deci nu am avut nasteri sau chiuretaje. Analiza la secretie e buna.
Un medic mi-a prescris spalaturi cu ceai de musetel si 2 feluri de supozitoare, cu ulei de catina si alt fel. Celalalt medic mi-a zis sa imi faca un fel de cauterizare, dar pentru ca inca nu am avut nasteri a zis ca vor ingheta rana. Deci nu pot intelege de ce un  medic mi-a dat un tratament profilactic si a zis sigur ca nu am de ce sa imi fac griji, iar celalalt are alte planuri cu rana mea. Trebuie sa consult si un al treilea ginecolog?? Nu vreau sa se ajunga la ceva mai grav, mi-e frica sa nu ajung la infertilitate sau la alte complicatii... Mentionez ca am facut si cistita acum cateva saptamani in urma unui contact, dar am tratat-o, si am si dureri mari la penetrare si dureri abdominale ca la menstruatie atunci cand nu ar trebui sa le am, desi ovarele sunt sanatoase, am facut ecografie. Sa fie din cauza ranii?Analiza de sange arata ca leucocitele sunt marite(peste limita, 10,1). Poate fi vreun proces tot din cauza ranii? sjuk

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.