|
Nu esti logat.
Examen secretie vaginala#1 2007-11-25 20:07:56
examen secretie vaginalabuna, am facut un examen de papanicolau si mi-a iesit rezultat o inflamatie, iar in examen secretie vaginala am : flora coco bacilara frecventa, celule epiteliate relativ frecvente, PMN rare, si la cultura col: flora patogena absenta, candida albicans absent......doctora mi-a recomandat, atat mie cat si partenerului meu tratament cu metronidazol, mie si lui, si cu meclon, ovule pt mine si crema pt el....mi-a mai zis sa fac irigatii cu ceai de pelin......credeti k acest tratament este bun, ar da rezultate, deoarece eu ma cam indoies....va multumesc anticipat pentru raspuns Offline #2 2007-11-25 20:55:06Re: examen secretie vaginalanu vad de ce nu ar fi bun de vreme ce ti-a fost recomandat de dr tau..nu ai incredere in el? Offline #3 2007-11-26 10:49:41
Re: examen secretie vaginalabuna, am fost si eu sa-mi fac testul papanicolau si o sa-mi rezultatul pe 22 decembrie.. mi s-a facut si o ecografie intra veginala si o poza.. problema e, ca eu nu am inteles nimic din tot ceea ce scrie acolo :"ovar drept dimensiuni 3.2cm/1.78, prezinta la periferie imagini foliculare cu dimensiuni in nr normal de diametrul maxim 11 mm.. iar la stangul 3.2cm/1.74" si in concluzie nu am inteles nmk.. si doctora la care am fost mi-a zis sa-mi schimb anticonceptionalele de la karissa la diane 35... imi poate zice si mie cineva ce inseamna ce am scris acolo... stiu ca am un chist la ovarul drept.. dar in rest.. asta stiam dinainte! astept raspuns.. multumesc mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|