homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un raspuns va rog ..urgent!

#1 2009-01-17 16:13:32

voiculitza
New member
Inregistrat: 2008-02-28

Un raspuns va rog ..urgent!

salut! eu sunt gravida in 22 de saptamani , in decembrie in urma controlului la ginecologul care imi urmareste sarcina mi-a luat tensiunea si aveam 135/75 mi-a dat trimitere la cardiologie,saptamana asta am fost la cardiolog si mi-a fcut un EKG si diagnosticul dat de dr fiind : 1. BRD 2. In obs. DSA 3. Prolaps de valva mitrala si mi-a dat sa iau ASPACARDIN 1 cp/zi . Intrebarea mea aceasta afectiune la inima il poate afecta pe bebelush si daca pot lua ASPACARDIN in sarcina?
Astept raspuns!

gravida 22 sapt al9leacer

#2 2009-01-19 09:51:03

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Un raspuns va rog ..urgent!

ar tb sa scrie pe prospect daca se poate lua in timpul sarcinii. dar ar fi bine sa intrebi un medic... nu inteleg insa de te-a trimis ginecologul la cardiolog pt o tensiune de 135/75, care mie mi se pare perfect normala.  :f?rv?nad:

#3 2009-01-19 10:47:03

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

eu am luat aspacardin la rec. medicului

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2009-01-19 12:52:50

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Si eu am prolaps de valva mitrala, dar asta se observa la o ecografie cardiaca, nu la un simplu control.
Mie imi provoaca din cand in cand palpitatii, dar nu am luat nimic pana acum. Pana sa raman gravida mai luam egilok, dar acum nu mai iau nimic.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#5 2009-01-19 14:17:52

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

voiculitza a scris:

salut! eu sunt gravida in 22 de saptamani , in decembrie in urma controlului la ginecologul care imi urmareste sarcina mi-a luat tensiunea si aveam 135/75 mi-a dat trimitere la cardiologie,saptamana asta am fost la cardiolog si mi-a fcut un EKG si diagnosticul dat de dr fiind : 1. BRD 2. In obs. DSA 3. Prolaps de valva mitrala si mi-a dat sa iau ASPACARDIN 1 cp/zi . Intrebarea mea aceasta afectiune la inima il poate afecta pe bebelush si daca pot lua ASPACARDIN in sarcina?
Astept raspuns!

ti-a dat trimitere la cardio pt ca te-a suspectat de DSA (nu din cauza tensiunii), probabil a auzit un suflu sistolic.
ar trebui sa-ti faci un echocord, ca sa vezi cat de mare e acest defect (Defect de Sept Atrial). daca nu e mare, atunci poti naste natural fara nici o problema. daca e maricel, poate ca ar trebui sa te gandesti la nasterea prin cezariana (poate).din cate stiu eu, poti lua aspacardin in sarcina (dar chiar ai nevoie? ia daca te simti rau... adica daca pulsul tau e marit.) iar dupa cum am mai spus, acest prolaps de valva mitrala e arhiintalnit...si nu pune probleme
in concluzie, un echocord ti-ar putea lamuri toate problemele. ACCENTUEZ, problemele care le ai nu afecteaza in nici un fel bebelusul! iti doresc sanatate goodluck  si nu dispera. esti una din MUUULTELE persoane care au DSA (ma mir ca de-abia acum l-ai descoperit smile

Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-01-19 14:19:53)

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

Publicitate

loading...

#6 2011-07-03 15:02:10

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

heelp!

Am luat un comprimat de Aspacardin, si la jumatate de ora altul(din greseala, uitasem ca amm luat) grater

Ce se poate intampla? cesafac

#7 2011-07-03 15:03:09

daenarys
Vizitator

nimic smile

#8 2011-07-03 15:51:16

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

mersi smile

#9 2011-07-03 18:49:48

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

buna fetelor....am o problema...aseara in timpul contactului sexual am avut parte de sangerare:(.... am mai patit odata asta acum 2 saptamani dar am neglijat aceasta pb crezand ca poate e din cauza unei penetrari prea adanca...dar acum pb e cak, cred ca am o infectie sau o rana pe col si as vrea sa ma duc maine la doctor, insa maine ar trebui sa imi vina ciclul...luna trecuta am unit 2 folii si nu am avut menstra....daca incep azi o noua folie desii sunt in a 3 zi de pauza maine am sa mai am menstruatie?.... daca imi apare maien menstruatia ma tine 5 zile si abea saptamana viitoare pot ajunge la doctor, si ma simt foarte nelinistita ....nus daca pot astepta pana atunci

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#10 2011-07-04 16:04:49

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Eu zic sa nu te mai joci asa...lasa sa vina menstruatia,cum este normal,fa acea pauza,si du-te dupa ce iti trece,ca nu e nimic ingrijorator,probabil o rana pe col,o sa faci si un Papanicolau,care este chiar indicat dupa menstruatie...

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.