|
Nu esti logat.
Un raspuns va rog ..urgent!#1 2009-01-17 16:13:32
Un raspuns va rog ..urgent!salut! eu sunt gravida in 22 de saptamani , in decembrie in urma controlului la ginecologul care imi urmareste sarcina mi-a luat tensiunea si aveam 135/75 mi-a dat trimitere la cardiologie,saptamana asta am fost la cardiolog si mi-a fcut un EKG si diagnosticul dat de dr fiind : 1. BRD 2. In obs. DSA 3. Prolaps de valva mitrala si mi-a dat sa iau ASPACARDIN 1 cp/zi . Intrebarea mea aceasta afectiune la inima il poate afecta pe bebelush si daca pot lua ASPACARDIN in sarcina? 22 sapt Offline #2 2009-01-19 09:51:03
Re: Un raspuns va rog ..urgent!ar tb sa scrie pe prospect daca se poate lua in timpul sarcinii. dar ar fi bine sa intrebi un medic... nu inteleg insa de te-a trimis ginecologul la cardiolog pt o tensiune de 135/75, care mie mi se pare perfect normala. :f?rv?nad: Offline #3 2009-01-19 10:47:03
Re: Un raspuns va rog ..urgent!eu am luat aspacardin la rec. medicului There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2009-01-19 12:52:50
Re: Un raspuns va rog ..urgent!Si eu am prolaps de valva mitrala, dar asta se observa la o ecografie cardiaca, nu la un simplu control. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #5 2009-01-19 14:17:52
Re: Un raspuns va rog ..urgent!
ti-a dat trimitere la cardio pt ca te-a suspectat de DSA (nu din cauza tensiunii), probabil a auzit un suflu sistolic. Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-01-19 14:19:53) Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-03 15:02:10
Re: Un raspuns va rog ..urgent!heelp! Offline #8 2011-07-03 15:51:16
Re: Un raspuns va rog ..urgent!mersi Offline #9 2011-07-03 18:49:48
Re: Un raspuns va rog ..urgent!buna fetelor....am o problema...aseara in timpul contactului sexual am avut parte de sangerare:(.... am mai patit odata asta acum 2 saptamani dar am neglijat aceasta pb crezand ca poate e din cauza unei penetrari prea adanca...dar acum pb e cak, cred ca am o infectie sau o rana pe col si as vrea sa ma duc maine la doctor, insa maine ar trebui sa imi vina ciclul...luna trecuta am unit 2 folii si nu am avut menstra....daca incep azi o noua folie desii sunt in a 3 zi de pauza maine am sa mai am menstruatie?.... daca imi apare maien menstruatia ma tine 5 zile si abea saptamana viitoare pot ajunge la doctor, si ma simt foarte nelinistita ....nus daca pot astepta pana atunci Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #10 2011-07-04 16:04:49
Re: Un raspuns va rog ..urgent!Eu zic sa nu te mai joci asa...lasa sa vina menstruatia,cum este normal,fa acea pauza,si du-te dupa ce iti trece,ca nu e nimic ingrijorator,probabil o rana pe col,o sa faci si un Papanicolau,care este chiar indicat dupa menstruatie... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|