|
Nu esti logat.
Menstruatie care se lasa asteptata#1 2011-06-29 22:32:42
menstruatie care se lasa asteptataBuna tuturor! Offline #2 2011-06-30 10:07:17
Re: menstruatie care se lasa asteptatanu exista nici un argument cum ca ovulele/pastilele luate de tine ar putea duce la intirzierea menstruatiei....alta trebuie sa fie cauza, sa mai asteptam insa fara sa ne panicam Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-06-30 10:21:11
Re: menstruatie care se lasa asteptataMultumesc pentru raspuns. Offline #4 2011-06-30 11:07:52
Re: menstruatie care se lasa asteptatasincer ma indoiesc...totusi, penbtru buna regula ar fi interesant de stiut ce anticonceptionale iei... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2011-07-03 23:12:59
Re: menstruatie care se lasa asteptataBuna seara! Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-03 23:17:41
Re: menstruatie care se lasa asteptatanu cred ca a fost asa mare stresul incat sa te faca sa iti intarzie atata. eu maine as face un test de sarcina ca sa elimin orice banuiala si daca e negativ as merge la doctor sa imi spuna sigur de ce intarzie atata. cum spune doctoressa, tratamentul nu trebuie sa duca la intarzierea menstrei. poate inca nu e tratata colpita... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2011-07-03 23:49:27
Re: menstruatie care se lasa asteptataUn test se sarcina ar fi destul de greu de procurat in situatia mea deoarece stau la sat si nu am de unde sa cumpar. Dar ar avea rost sa fac un test tinand cont ca nu am mai avut niciun contact sexual de 2 luni jumate si celelalte de dinainte au fost cu protectie(prezervativ)? Plus ca la ultimul contact nu a ejaculat in mine( scuze formularea) si ca toate menstruatiile de cand mi-am inceput viata sexuala au fost regulate si la fel ca si pana atunci( culoare, durata), iar simptome de sarcina nu am. Offline #8 2011-07-04 00:29:28
Re: menstruatie care se lasa asteptatahmmm..atunci e cel mai probabil de la colpita, parerea mea... ea e posibil sa faca menstra sa intarzie. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #9 2011-07-04 12:29:07
Re: menstruatie care se lasa asteptataMultumesc pentru raspunsuri Offline #10 2011-07-04 16:00:27
Re: menstruatie care se lasa asteptataAm terminat folia de marvelon pe data de 26 iunie, insa am mai luat inca 4 pastilute adica pana pe 30 iunie.... pt a-mi intarzia putin menstruatia.... Offline #11 2011-07-04 16:06:42
Re: menstruatie care se lasa asteptata# pot sa respir usurata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|