homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema la sani-2

#20 2008-09-13 13:05:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: problema la sani

du-te la medicul de familie si el va sti unde sa te trimita

#21 2008-09-15 01:00:03

fata_fina
New member
Inregistrat: 2008-05-09

asha o sa fac..e cel mai bn...wink

Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut
TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde

#22 2011-07-04 16:37:06

just_simple
Membru
Inregistrat: 2011-07-04

Buna,  am si eu o problema cu sanii...La sanul stang imi apar mereu niste cojite. Nu ma dor, nu ma mananca, nu ma ustura. Doar sunt acolo. Am fost acum cativa ani la un dermatolog si mi-a dat o alifie. M-am dat si mi-a disparut. Dar apoi au revenit. Si imi spusese ca daca revine sa ma duc inapoi. Dar din ce cauza imi apar? Sincer mi-e cam frica sa ma duc la doctor iar... Ma puteti ajuta cumva cu un sfat? Multumesc.

#23 2011-07-04 16:45:41

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

just_simple a scris:

Buna,  am si eu o problema cu sanii...La sanul stang imi apar mereu niste cojite. Nu ma dor, nu ma mananca, nu ma ustura. Doar sunt acolo. Am fost acum cativa ani la un dermatolog si mi-a dat o alifie. M-am dat si mi-a disparut. Dar apoi au revenit. Si imi spusese ca daca revine sa ma duc inapoi. Dar din ce cauza imi apar? Sincer mi-e cam frica sa ma duc la doctor iar... Ma puteti ajuta cumva cu un sfat? Multumesc.

mergi la medic, de ce sa iti fie frica? chiar crezi ca poate cineva de aici sa iti spuna ce ar putea fi?

poate sa fie o dermatita de contact, o eczema, o ciuperca, boala paget, psoriazis..orice. de aceea trebuie sa mergi la medic.

succes.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.