|
Nu esti logat.
Problema la sani-2#20 2008-09-13 13:05:29
Re: problema la sanidu-te la medicul de familie si el va sti unde sa te trimita Offline #21 2008-09-15 01:00:03
Re: problema la saniasha o sa fac..e cel mai bn... Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #22 2011-07-04 16:37:06
Re: problema la saniBuna, am si eu o problema cu sanii...La sanul stang imi apar mereu niste cojite. Nu ma dor, nu ma mananca, nu ma ustura. Doar sunt acolo. Am fost acum cativa ani la un dermatolog si mi-a dat o alifie. M-am dat si mi-a disparut. Dar apoi au revenit. Si imi spusese ca daca revine sa ma duc inapoi. Dar din ce cauza imi apar? Sincer mi-e cam frica sa ma duc la doctor iar... Ma puteti ajuta cumva cu un sfat? Multumesc. Offline #23 2011-07-04 16:45:41
Re: problema la sani
mergi la medic, de ce sa iti fie frica? chiar crezi ca poate cineva de aici sa iti spuna ce ar putea fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|