|
Nu esti logat.
Inducerea menstruatiei cu postinor#1 2011-07-04 15:09:40
inducerea menstruatiei cu postinorFetelor am o mare problema...azi sunt la a doua zi de menstra...si pe data de 27 august am nunta...dupa calculele mele, ar veni exact pe 26 august. Eu am probleme mari la menstra 3 zile...dureri, frison si sangerare abundenta...de abia ma misc...stau aproape numai in pat...e groaznic. Offline #2 2011-07-04 16:20:04
Re: inducerea menstruatiei cu postinor
doctorul tau ginecolog e un pic cu capul in nori, cum sa iei postinor? 1. nu e o bombonica, 2. nu stii sigur daca iti va deregla sau nu ciclul, 3. e posibil sa ai muulte efecte secundare, 4. e posibil sa ai o menstruatie si mai dureroasa si mai prelungita, 5. poti sa sangerezi total aiurea si inainte si dupa nunta Offline #3 2011-07-04 16:30:19
Re: inducerea menstruatiei cu postinordaca ar incepe sa ia, pt cel putin 3 luni de-acum incolo sa zicem, contraceptive cate 21 de zile pe luna - deci cum se iau in mod normal, nu doza-soc din Postinor - poate tot ar fi mai ok in sensul ca se diminueaza enorm durerea menstruala. ma rog, si asa pot sa apara efecte secundare, insa ar fi ceva mai putin socant pt organism Offline #4 2011-07-04 21:50:40
Re: inducerea menstruatiei cu postinorMultumesc frumos pentru raspunsuri....intr-adevar ma tem de Postinor Offline #5 2011-07-04 22:21:06
pai...eu nu ti-as recomanda nici uterogestan, prin simplul motiv ca tot o dereglare e. faci cum crezi tu. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-04 22:25:44
Re: inducerea menstruatiei cu postinorUtrogestan mi se pare ca e cam acelasi lucru cu Duphaston. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-04 22:29:41) Offline #7 2011-07-05 00:42:36
nu se intampla nimic doar pentru 1 luna, decat ca daca exista probleme hormonale subiacente nu e bine sa ne jucam cu ele. in al doilea rand efectele secundare, neplacute, ale acestui tratament se fac simtite tocmai acum...deci da, ar fi super sa nu fie la ciclu, dar sa nu mai incapa in rochita de mireasa de la cata apa o sa retina Offline #8 2011-07-05 09:21:51
Re: inducerea menstruatiei cu postinorChiar va multumesc pentru sfaturi, din pacate dr meu e mereu ocupat..si nu prea mai are timp sa explice ce si cum...cam da orice tratament fara o analiza...dar zici sa ai totusi incredere ca e medic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|