|
Nu esti logat.
Indispozitia cauzata de sindromul premenstrual#1 2010-11-16 22:59:02
Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualCu cateva zile inainte sa imi vina ciclul, devin un mic monstrulet ; nu imi convine nimic, sunt foarte iritabila, ma enervez din senin din orice si devin foarte prost dispusa, tot din senin. Necazul e ca starea asta ma tine cateva zile bune, poate sa tina chiar si o saptamana sau doua atunci cand imi intarzie ciclul (si cand imi vine, intr-un final, ciclul....incepe durerea fizica, dar psihic ma detasez). Offline #2 2010-11-17 09:03:51
Re: Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualsuplimente de minerale (mai ales magneziu, eventual cu vitamina B6) Offline #3 2011-07-05 00:26:23
Re: Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualCaderea brusca a dispozitiei, ce apare dupa cele 2 zile de ovulatie in cazul meu...poate avea legatura si cu o problema la tiroida sau cu vreo dereglare hormonala in general? ma impiedica sa am o viata normala faptul ca, cu doua saptamani inainte de menstruatie, mi se agraveaza manifestarile psihice. ar merita sa fac si o investigatie hormonala? Offline #4 2011-07-05 16:16:16
Re: Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualSe poate ameliora prin alimentatie: banane si peste, bananele contin potasiu iar pestele contine omega 3. S-a realizat un studiu si femeile care au avut o alimentatie bogata in potasiu si omega 3 au trecut mai usor peste menstruatie Offline #5 2011-07-05 18:10:22
Re: Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualasta cu magneziul e discutabila ca da o pofta de mancare...eu ultima data am zis ca mai bine cu ameteli decat sa nu ma mai opresc din mancat Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-05 18:49:25
Re: Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualeu tind sa cred ca tine de hormoni, cand luai ac tot asa severe erau simptomele? Offline #7 2011-07-05 18:55:13
Re: Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualCand luam anticonceptionale eram tot timpul prost dispusa, nu doar cu jumatate de norma. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-02-28 23:56:03) Offline #8 2011-07-05 19:11:49
Re: Indispozitia cauzata de sindromul premenstrualeu zic sa incepi cu dozarile hormonale din sange si vezi in functie de rezultate ce trebuie facut in continuare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|