|
Nu esti logat.
Ochi#1 2011-07-05 14:43:36
ochinu stiu pe cine sa intreb si unde sa merg, asa ca am zis poate ma ajuta cineva aici... Offline #2 2011-07-05 15:01:25
Re: ochila oftalmolog poti sa te duci si eventual poti sa iti pui in ochi o solutie de lavaj ocular (gen optiserum) poate te ajuta cu ceva Offline #3 2011-07-05 15:07:00
Re: ochida, am citit de optiserum ca ar curata acolo...o sa merg spre lahovari-spitalul de ochi - daca nu este lume f multa la camera de garda stau sa ma vada un medic, si imi iau si un optiserum din farmacie:) ms mult Offline #4 2011-07-05 16:46:08
Re: ochipoti incerca si la optiblue in centrele comerciale, au program la fel ca acestea in caz k lucrezi sau nu ai timp de stat la coada Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #5 2011-07-05 20:08:16
Re: ochioptiblu-ul de vizavi de mine nu are medic pana vineri, la sover dna dr s-a uitat la mine si a dat din umeri si am ajuns in lahovari; unde cu un ac a luat acea pielicica/secretie ce o fi fost si mi-a dat betabioptal picaturi locale - ptr infectii oculare - are si antibiotic in el; dar stiu ca nu interactioneaza cu ac-urile, asa-i? ca este antibiotic local... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|