homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ochi

#1 2011-07-05 14:43:36

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

ochi

nu stiu pe cine sa intreb si unde sa merg, asa ca am zis poate ma ajuta cineva aici...
dimineata nu aveam nimic, acum cateva ore vad in oglinda ochiul stang rosu - spre coada...si tot acolo, incepe sa ma jeneze ceva, putin mai tarziu...parca as avea ceva acolo, ca o pielita asa micuta, dar daca ma uit atenta e ceva o secretie usor transprenta-albicioasa, parca e...stiti la un ou, albusul cand are pojghite din alea incolore si lipicioase asa care se intind si nu se desprind? ...
am fost la farmacie, si imi zice...dar esti machiata...de ce?
lol pai daca dimineata cand am plecat de acasa nu aveam nimic, normal k m-am dat cu fond de ten si rimel - nimic altceva - nu creion de ochi, nu nimic...si nu e de la cosmetice, nu m-am lovit (sau nu tin minte) nu am stat in curent...

#2 2011-07-05 15:01:25

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ochi

la oftalmolog poti sa te duci si  eventual poti sa iti pui in ochi o solutie de lavaj ocular (gen optiserum) poate te ajuta cu ceva

#3 2011-07-05 15:07:00

simone11
Full member

da, am citit de optiserum ca ar curata acolo...o sa merg spre lahovari-spitalul de ochi - daca nu este lume f multa la camera de garda stau sa ma vada un medic, si imi iau si un optiserum din farmacie:) ms mult

#4 2011-07-05 16:46:08

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

poti incerca si la optiblue in centrele comerciale, au program la fel ca acestea in caz k lucrezi sau nu ai timp de stat la coada

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#5 2011-07-05 20:08:16

simone11
Full member

optiblu-ul de vizavi de mine nu are medic pana vineri, la sover dna dr s-a uitat la mine si a dat din umeri si am ajuns in lahovari; unde cu un ac a luat acea pielicica/secretie ce o fi fost si mi-a dat betabioptal picaturi locale - ptr infectii oculare - are si antibiotic in el; dar stiu ca nu interactioneaza cu ac-urile, asa-i? ca este antibiotic local...
mi-a spus ca e posibil sa sanegereze putin ochiul zilele astea, cand pun picaturile,
am pus acum dar e ok, nu sangerez...sa vad maine

multu'

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.