homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari la contact?

#1 2011-05-30 19:24:39

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

sangerari la contact?

miss me??stiam eu ca da:)
pai ce sa va spun....aseara am avut primul contact sexual cu noul meu pr...ultimuk care il avcusesem fusese in noiembrie:)))si prietenu si contactul:) deci pot spune k eram virgina la loc: cand s-a retras a observat ceva sange pe prezervativ..de la ce ar putea fi?menstruatie imi vine abea la sf saptamanii....adevarul ca el e si mai brutal asa putin dar mai e si negru deci:) eu nu m-am speriat chiar asa tare insa el m-a impacientat si pe mine intrebandu-ma non stop ce ar putea fi
voi ce ziceti? eu am zis k poate e datorita faptului ca a trecut si atat timp de la ultimul contact si k era si putin cam mare visslar

domina ca sa nu fi dominat

#2 2011-05-30 19:30:31

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: sangerari la contact?

Deci se confirma mitul? rotfl2
Si eu zic ca a fost din cauza pauzei, a dimensiunii, poate nu ai fost nici lubrifiata destul... Daca nu ai simtit nici cel mai mic disconfort, nu cred ca ar fi probleme. Acum ce sa zic... mai incearca, sa vezi daca se repeta faza lol

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-05-30 20:20:26

ericka06
Full member

DA YOYO cred ca e cam adevarat mitul ala...nu a fost naspa pe moment putin si dupa stateam cam greu in fund dar a trecut rpd:D mai incercamk speram sa ne iasa mai bine next time:)poop

#4 2011-07-01 20:32:56

ericka06
Full member

hey miss me?:Dam intrebari iar:D pai io pe 6 iunie am avut unltima menstruatie de la ac pe cate am decis sa le intrerup vreo cateva luni k imi dadeau dureri de cap cam mari.ideea e k de vrreo 2 saptamani ma dor sfarcurile de numai pot.nu ma doare nimik altceva doar sfarcurile....poate fi datorita faptului k mi-ar veni menstruatia?

si inca o uintrebare....acum dak nu iau ac prezervativul e oki k protectie?puiu meu a fost in cantonament si peste 2 zile vine acasa si ...big_smile

#5 2011-07-01 21:04:26

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

da, prezervativul ar fi ok ca si protectie, asta in cazul in care nu o sa se rupa, dar daca lubrifierea e ok si nu sunteti brutali, nu o sa se intample.
durerea de sfarcuri poate fi de la faptul ca ar trebui sa iti vina menstra sau pur si simplu e pentru ca ai oprit AC. dar nu te ingrijora, mi se intampla si mie.
puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2011-07-07 08:38:11

ericka06
Full member

my girl`s...azi e 7 si nici urma de menstra...dc naibii:(luna trecuta am avut-o pe 6 iunie dar era in urma ultimelor pastilute din folie. apoi impreuna cu dr meu am decis sa opresc ac vreo 2-3 luni pt k aveam dureri de cap foarte mari si am zis sa vedem dak fara ele le mai am....acum suntem in 7 si nimik:(adevarul k io inainte aveam un ciclu foarte neregulat dar a mai fost un an cand le-am lasat si venea oarecum la acceasi data.acum nu stiu ce naibii.
ultimu contacty a fost pe 29 mai si eram si pe pastile si a fost si cu prezervativ deci...sansele zic io sunt mici k am si facut un test la 2 saptamani si era negativ/ am avut 2 saptamani dureri de sani si acum ma simt balonata dar nimik
sad

#7 2011-07-07 11:24:40

ericka06
Full member

Nimeni nu zice nimik?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.