|
Nu esti logat.
Am uitat pastila#1 2011-06-29 12:27:06
Am uitat pastilaTrebuia sa iau pastila aseara pe la 22:40 si nu mi-a sunat alarma si am uitat, mi-am adus aminte akum la 12:15 si am si luat-o....au trecut 12 ore...nu mai sunt protejata, nu?? Si as mai avea o intreb...este adevarat k anticonceptionalele dauneaza ficatului?? Am inteles k ar trebui sa iau si cva pt ficat care sa-l protejeze....va rog sa-mi da-ti si mie un rasp...Mersi. Offline #2 2011-06-29 12:31:47
Re: Am uitat pastilate protejezi suplimentar 7 zile de azi inainte Offline #3 2011-06-29 12:35:45
Re: Am uitat pastilaMi-am fac chiar de curand niste analize, cred k pentru absolut tot, pana si pentru inima si nu mi-a iesit nimic...decat colesterolul un piq mare si mult fier si m-i s-a spus k am mult fier dar ca nu il asimilez...in rest am totul bn Offline #4 2011-07-02 00:02:02
Re: Am uitat pastilaAm uitat sa iau a patra pastila din folia de Yaz si mi-am dat seama de acest lucru abia cand am dorit sa o iau pe urmatoarea, pe cea uitata nu am mai luat-o, m-am gandit ca nu rezolv nimic daca iau 2 deodata. 7 zile dupa am folosit prezervativ, dar acum luasem deja 12 pastile de la cea uitata si am zis ca nu mai are rost, ca sunt protejata. Am procedat bine, sau trebuia toata luna sa fi folosit metode suplimentare? precizez ca iau Ac de mai multi ani fara pauza. multumesc anticipat Offline #5 2011-07-07 13:10:49
Re: Am uitat pastilaTrebuia sa iei pastila uitata odata cu cealalata... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|