|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2011-05-08 21:22:39
anticonceptionaleiau anticonceptionale de o luna si la pastila 20 am facut sex neprotejat,exista vreo sansa sa fiu gravida?mi-a venit menstuatia la pastila 25.imi e frica!a fost prima data cand a ejaculat in mine! Offline #3 2011-06-28 12:29:52
Re: anticonceptionaleam incetat sa mai iau anticonceptionale aqm 3 saptamani,si am facut neprotejat,dar s-a terminat afara,pot ramane insarcinata? Offline #4 2011-06-28 12:43:51
Re: anticonceptionaledaca inainte de a te penetra a ejaculat si nu a urinat dupa aceea, da, poti ramane. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-07-07 17:40:13
Re: anticonceptionaleDa poti ramane, nu am inteles ce a zis yoyolina cu urinatul, dar lichidul care se elibereaza pe parcursul actului sexual contine de asemenea spermatozoizi, deci da exista sanse sa ramani gravida. The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|