|
Nu esti logat.
Prietena mea nu vrea sa facem nimic...-2#20 2011-07-07 21:03:34
Re: Prietena mea nu vrea sa facem nimic...din cate intelesai, ea ti-a spus de la bun inceput ca nu vrea sex. deci ai 2 variante: V., soarele si luna Offline #21 2011-07-07 21:27:30
Re: Prietena mea nu vrea sa facem nimic...
M'am gandit si eu la asta....am incercat putin, dar nu reusesc. Imi vine sa turbez, mai ales ca o vad si pe ea ca se posomoraste...Legat de cele 5 luni, a trecut de mult vremea cand doar tineam la ea, ptr ca ne cunosteam de mult timp inainte si am muncit destul pana am reusit sa o "obtin". Asa ca pot sa zic foarte sigur ca o iubesc. Ma rog, nu asta e problema si subiectul de dezbatut acum Ultima oara a fost editat de BoBBY (2011-07-07 21:29:12) Offline #22 2011-07-07 21:30:10
Re: Prietena mea nu vrea sa facem nimic...deci per total e genul care se lasa greu atunci nu poti decat sa astepti sa incerci cate putin din fiecare. Dar ai grija ca daca o lasi de tot in pace s-ar ptuea sa devina paranoica, sa creada ca o inseli si de-asta nu te mai 'intereseaza' subiectul Offline #23 2011-07-07 22:03:21
Re: Prietena mea nu vrea sa facem nimic...
cred ca i-ai gadilat orgoliul mai mult decat era cazul. iti sugerez sa abandonezi orice tentativa de a-i da de inteles ca o doresti. o luna-2 nu mai deschide subiectul, nu mai face niciun pas in directia asta. o sa inceapa singura discutiile. daca te ia la intrebari (convinsa fiind ca n-o mai doresti), ii spui ca ti-ai dat seama ca o deranja dezbaterea pe marginea respectivului subiect si ai hotarat sa astepti cuminte pana cand va fi pregatita. V., soarele si luna Offline #24 2011-07-08 09:49:52
Re: Prietena mea nu vrea sa facem nimic...Pai..o sa incerc o vreme asta. Tre sa merg sa mai cumpar niste vointa, ca o sa'mi fie destul de greu sa ma abtin:D Offline Publicitateloading...
#25 2011-07-08 10:01:54
Re: Prietena mea nu vrea sa facem nimic...BoBBy eu daca as fi in locul tau as opri putin avansurile si cand e mai bine dispusa as incerca sa vorbesc cu ea mai serios. Nu doar aluzii si daca ea schimba subiectul sa o lasi asa. Spune-i: uite eu te iubesc f mult si observ ca nu te simti confortabil cand incercam sa facem asta. Daca tot ne iubim si ne intelegem asa de bine, putem discuta orice si sigur ne-ar ajuta pe amandoi daca mi-ai spune si tu ce simti. Eu simt asta, asta, asta...nu vreau neaparat sex daca nu esti pregatita dar imi doresc sa te simt tot mai aproape si tot asa... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|