|
Nu esti logat.
Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"-10
#172 2011-07-03 20:24:44
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"Nu vrea sa jignesc parintii nimanui sau sa supar pe cineva de pe forum, dar mi se pare ca unii parinti sunt foarte foarte naivi. Cand stii ca fiica ta are o anumita varsta (sa zicem dupa 18-20 de ani), ca are un prieten deja de ceva vreme, cum mai poti sa crezi ca e virgina? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #173 2011-07-03 20:27:48
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"kath,subscriu Offline #174 2011-07-03 20:34:40
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"kath, nu e nicio jignire, stiu ca la situatia mea te-ai referit. dar atata timp cat nu am avut o legatura stransa cu mama si apare si ea in peisaj din cand in cand, cum sa ii spun "hei mama..nu mai sunt virgina de vreo 4 ani, de pe vremea cand tu ma bateai la cap cu lectii despre viata"...mi se pare ca e vorba despre intimitatea mea pe care o las dezvelita cat vreau. daca nu vreau sa afle nici cand o sa fiu casatorita (atunci nu o sa isi mai aiba farmecul povestea cu virgina ), nu am sa ii zic. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #175 2011-07-03 21:02:10
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"hai_five, nu m-am referit neaparat la tine (sper ca nu te-ai suparat ) . e adevarat ca mesajul tau m-a determinat sa-l scriu pe al meu, dar nu a fost singurul pt ca daca citesti topicul mai din urma, chiar de la inceput, mai gasesti situatii, chiar mai grave decat a ta. Am mai auzit si in realitate, la cunoscuti. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #176 2011-07-03 21:05:21
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"hei, nu m-am suparat, vroiam doar sa lamuresc situatia nici pe ai mei nu ii vad drept asa draci negri, zic ca totusi au incredere in mine ca nu o sa ii fac bunici pana nu se simt pregatiti pentru a fi asa. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#177 2011-07-03 21:32:23
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"ai mei nu ar spune nimic,sunt sigura...mai ales acum ca e vorba de actualul...dar cand a auzit prima data mama ca vreau sa dorm la el nu prea i-a picat bine,apoi s-a acomodat cu ideea...oricum nu prea au ce sa spuna ai mei acum..cand a fost timpul sa raman la al meu nici macar nu il cunoasteau cu toate ca sunt cu el de ceva vreme..in ultima perioada s-au prins ca sunt cu Pisi,dar nu am recunoscut...mi-a fost aiurea fata de ai mei..dar trebuiau sa stie adevarul... Ne dorim si noi Offline #178 2011-07-07 12:01:08
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"Chiar ca e un topic fain:) La mine a fost circ cu faza asta:) Sunt cu el de 3 ani, dupa vreun an jumate cam asa, le ziceam alor mei cand dadeam vreun party la el acasa ca raman la cea mai buna prietena, a mers de 2-3 ori dar apoi imi era prea rusine sa mai mint asa, si i-am zis intr-o seara tatei daca pot ramne la al meu.. cred ca ma inrosiem mai ceva ca racu , si de atunci ii zic adv mereu.. oricum acum s-a obisnuit, stie ca daca e vineri inseamna ca dorm la el . "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata, probabil o va face. " Offline #179 2011-07-08 16:34:02
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"La me era mai fain,ca nu locuiam in acelasi oras,si cand venea la mn(am un apartament si o casa),noi ramaneam la apartament si ei se duceau acasa nu aveau nici o problema:)),si taicamiu o acceptat mai greu sa merg eu la el dar m-am vorbit cu maicamea si am mers de multe ori la el fara sa stie tacamiu(bn ca ea era de partea mea),pana la urma n-o mai comentat nimic nu avea de ales oricum eram impr de multi ani,si mai suntem si acuma ,in prezent locuim impreuna. Ultima oara a fost editat de Bombonikaa (2011-07-08 16:35:24) Offline #180 2011-07-08 16:37:44
Re: Parintii si replica "Stii, vreau sa dorm la el diseara"eu am cam facut de capul meu...cred ca uneori tata ma intelege mai bine ca mama...comunic foarte bine cu amandoi,insa bunica mea ( din partea mamei) stie absolut totul despre mine si cand vreau sa fac ceva mai intai discut cu ea... tin minte ca si prima oara cand am dormit la al meu am vorbit mai intai cu ea... Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|