|
Nu esti logat.
Spotting sau altceva?#1 2011-06-03 01:32:05
Spotting sau altceva?Buna seara, Offline #2 2011-06-03 02:24:09
Re: Spotting sau altceva?trebuie sa te duci la planning , poate trebuie schimbate. Nu ai luat antibiotic sau ai baut suc de gref sau ceai de sunatoare ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-06-03 09:18:02
Re: Spotting sau altceva?Nu am luat antibiotic, nu am baut suc de gref sau sunatoare. Offline #4 2011-06-18 10:51:44
Re: Spotting sau altceva?Buna, va scriu pentru ca sunt speriata, iau de 2 ani Yaz, si de fiecare data imi vine marti si se opreste vineri, acum insa e deja sambata si nu s-a oprit, este mai mut decat spotting, e ca in prima zi, ce se intampla? care ar putea fi cauza, nu si-au facut pastilele efectul de nu se opreste? La Yaz pauza e de 4 zile(sambata, dum, luni, marti), imi vine marti, iau prima pastiluta miercuri .. ca pastile am mai luat ceva vitamine pentru par (zinc, extract de mei, ulei din germeni de grau, biotina, acid pantotenic) si Loperamid destul de aproape de pastiluta la diferenta de o ora (nu am avut scaune moi multe, doar unul apoi am luat loperamidul).. si am mai luat si nurofen la fel cam la distanta de o ora .. va rog sa imi spuneti daca s-a pierdut protectia, mai pot avea relatii neprotejate cu iubitul? Merci! Ultima oara a fost editat de camy86 (2011-06-18 11:25:54) Offline #5 2011-06-18 14:20:55
Re: Spotting sau altceva?Poate fi o dereglare hormonala si luna aceasta sa te tina mai mult,mai asteapta si daca persista sangerarea,mergi la medic..eu stiu ca doar antibioticele scad efectul anticonceptionalelor,nu cred sa fie problema....mai asteapta si alta pareri.. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-18 17:25:40
Re: Spotting sau altceva?merci frumos pentru raspuns, o sa mai astept si alte pareri Offline #7 2011-07-09 14:04:51
Re: Spotting sau altceva?Sunt in a15a zi a ciclului menstrual si am scurgeri maronii. Am intrat pe net si mi-am calculat perioada fertila si azi e prima zi fertila. Scurgerea maronie sa fie din acest motiv? Eu aveam scurgeri maronii dar dupa ciclu. Nu iau anticonceptionale. As vrea sa ma duc la ginecolog pentru ca am si un nodul la san care nu a mai trecut de la ultima menstra(iar mie in general imi treceau), sa ma duc acum sau sa astept menstra si ma duc dupa? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|