|
Nu esti logat.
Congestie pelvina#1 2011-07-05 17:10:02
congestie pelvinaAm fost diagnosticata in urma cu 2 ani cu o congestie pelvina; cauza - frigul (blugii cu talie joasa si adidasi cu talpa subtire); simptomele- amenoree si durere cumplita de sale.Vesnicul tratament dat de catre medicii consultati: antibiotic (Augmentin,Doxicilina) si antiinflamator. Augmentinul il suport bine, Doxicilina insa a facut prapad, am dat si intr-o candidoza.Problema este ca am devenit foarte sensibila, am permanent senzatie de frig, chiar si atunci cand corpul este cald si sunt bine imbracata (acum am doua perechi de sosete+cipici,2 pantaloni de trening,si un tricou; noaptea imi este frig sa dorm direct pe cearceaf si imi pun o patura sub spate, in dreptul salelor).Aceste senzatii de frig le am in pozitia de repaus, daca ies afara si circul, sunt ok.Problema este ca aceste stari de frig vin insotite de amenoree.Stau in pat, simt un frison de frig urcand pe picioare spre ovare si amenoreea e gata.Nu stiu daca termenul de amenoree e potrivit, practic am toate simptomele premenstruale (dureri de sani,de spate,etc.), "ciclu" vine fara intarziere, maroniu (alteori un rozaliu f deschis), in cantitate foarte mica, aproape neglijabila. Si iar trebuie sa apelez la bunul meu prieten Augmentinul, sa ma scoata din probleme si sa-mi vina menstra cu sange normal, chiar daca nu in cantitate mare.Iar luna urmatoare o iau de la capat- frisoane de frig, urmate de Augmentin. Ultima oara a fost editat de nitmar (2011-07-05 17:11:02) Offline #2 2011-07-05 17:38:23
Re: congestie pelvinaCel mai bine mergi la medic. Din ce ai prezentat tu, fara un examen clinic, nimeni nu iti poate spune ce ai. Antibioticele le poti lua cu nistatin sau biotics ca sa nu apara candidoza. La ginecolog poti sa mergi si fara sa iti incepi viata sexuala. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-07-06 07:54:53
Re: congestie pelvinaAi putea sa faci o tura de polidin...pentru imunitattea locala... Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2011-07-08 14:33:32
Re: congestie pelvinaMa gandeam si eu la polidin. Mi s-a recomandat deocamdata duphason pentru amenoree. Cam cate zile de injectii cu polidin ar fi necesare pentru un tratament eficient? Offline #5 2011-07-08 21:31:27
Re: congestie pelvinaPai iti cumperi o cutie care contine 10 fiole parca si faci doua fiole o data la doua zile. Eu asa am luat! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-11 08:43:34
Re: congestie pelvinaAsa voi face.Multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|