|
Nu esti logat.
Fibrom uterin#1 2007-11-27 00:10:35
Fibrom uterinam si eu o iproblema legata de fibromul uterin, nu stiu dc a mai abordat cineva subiectul asta pe acest forum. Offline #2 2007-11-27 00:24:03Re: Fibrom uterinuite poate te ajuta la ceva, http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … n_1274.htm Offline #3 2007-11-27 00:41:14
Re: Fibrom uterinsi mama mea are aceeasi problema...dar fara starile de greata...a fost diagnosticata acum cativa ani...iar medicul i a spus ca nu are rost sa o opereze...deoarece in curand va ajunge la menopauza...acum are 50 de ani...si inca asteapta menopauza...si se chinuie cu fiecare menstra...deci se poate si fara operatie...mai ales ca mama ta are o varsta la care menopauza poate aparea oricand... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-27 07:08:53
Re: Fibrom uterineu stiu ca e recomandabil sa fie operat. am avut o colega de spital cu un fibron de 9 kg si a ajuns la spital in ultimul hal....acum depinde si de doctor si de tratament, dupa cum bine zicea cristinutza. Offline #5 2007-11-27 10:27:29
Re: Fibrom uterineu zic totusi sa o convingi sa mearga la doctor ca sa p[uteti sta linistite mandoua Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|