|
Nu esti logat.
HPV#1 2011-07-11 17:36:18
HPVBuna ziua, Offline #2 2011-07-11 18:20:06
Re: HPVeu as zice sa mai repeti analiza si la alt laborator Offline #3 2011-07-11 18:41:19
Re: HPVSi eu am avut parte de o situatie similara.La mine am depistat de la inceput HPV-ul ca virus in corp si apoi am facut restul analizelor. Totul a iesit ok. Doctora mi-a explicat ca acest virus poate trai si intr-o stare latenta in corp, poate fi chiar "adormit" si atunci nici macar nu iese la analize. El ataca numai atunci cand sistemul imunitar este slabit sau, din cate am inteles, cand schimbi partenerul, care vine si el cu "suita" lui de virusi cine stie de pe unde adunati. Despre transmitere...doctora spunea ca se trasmite si daca te protejezi, mai ales in cazul condiloamelor, sau al negilor/verucilor/alunitelor genitale, care in momentul frecarii trec si la partener. Offline #4 2011-07-11 19:03:27
Re: HPVVa multumesc frumos pentru raspunsuri! In cazul de fata cu siguranta si sotul are virusul! Cine stie de cand era la mine si eu habar nu as fi avut daca nu ma impingea ipohondria bat-o vina sa ma duc sa ma controlez. Singurul lucru "rau" care imi iesise la secretie fusese o amarata de E-coli care oricum am inteles ca majoritatea o avem prin corp. In rest, dupa Cervugid totul era ok. Rana aproape ca se vindecase, totul cu aspect Normal cum zice Papanicolau si cand colo...HPV -70. Sincer, daca nu ar fi atat de costisitoare si maine as repeta analiza daca as putea . Chiar sunt extrem de confuza. M-am studiat eu daca pot spune asa si nu am descoperit nimic iesit din comun si nici doctorita nu mi-a gasit nimic in mai. Daca nu se manifesta in nici un fel as putea sa am o viata normala cu tot cu copii si asa mai departe? Offline #5 2011-07-11 20:14:18
Re: HPVNu stiu ce varsta ai...Eu am "studiat" virusul asta nopti la rand cand nu mai puteam dormi din cauza lui si am inteles, din cate mi-a confirmat si doctora de la Micomi, ca daca ai pana in 30 de ani acest virus este anihilat de organism. Sistemul imunitar este in putere si il elimina in 6-12 luni.Nu te teme. Cercetari realizate pe femei de varste peste 60 de ani au aratat ca, desi virusul era prezent, nu provocase nici pana la acea varsta nicio anomalie. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-11 20:30:39
Re: HPVFac 30 de ani in noiembrie M-am inarmat cu catina si echinaceea. Am gasit un link pe un site al clinicii Micomi in care HPV nu era descris in termeni atat de negrii cum il "picteaza" altii. Sper totusi sa reusesc sa il elimin si eu. Acum am un stres in plus! Multumesc frumos pentru incurajari! Offline #7 2011-07-11 23:37:09
Re: HPVpai chiar nu e nimic negru in a avea hpv, cu atat mai mult daca-i vorba de low-risk; daca toate fetele ar fi grijulii ca tine si ar face testul hpv, ar fi uimite majoritatea ce ar descoperi. ideea e ca avem diverse tulpini si traim fara ca macar sa stim de ele, nici nu e cazul sa stim daca avem sau nu atata timp cat testul Pap iese bun (adica nu indica o leziune). eu nu vreau sa imi fac genotiparea tocmai ca sa nu mor de grija dupa aceea si pentru ca oricum nu e nimic de facut, decat daca Pap iese suspect. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-11 23:59:48) Offline #8 2011-07-11 23:43:26
Re: HPVJeannie, m-ai facut sa zambesc la partea cu ce ae descoperi fetele . Voi face unul in mediu lichid peste vreo 3 luni (ultimul l-am facut in mai) sa vedem ce iese si acolo. Dupa ce am citit si tot citit am ajuns la concluzia ca probabil cu totii il avem fara ca macar sa avem idee. Un articol de la Micomi mi-a fost foarte util in care se scria ca atunci cand cineva isi face HPV simplu, se cauta cele 13 radacini cu risc crescut in mod normal iar daca persoana nu are aceste radacini testul se considera negativ. Asta bineinteles nu inseamna ca persoana nu are alte radacini cu risc scazut. Cel putin eu asta am inteles. Imi puteti recomanda un medic bun la Micomi? Va multumesc pentru toate raspunsurile voastre. Offline #9 2011-07-11 23:48:05
Re: HPVEu la Micomi am sunat si mi-am facut programare de citologie in mediu lichid, nu am solicitat un anumit doctor. Offline #10 2011-07-11 23:55:49
Re: HPVSi rezultatele cum se dau? Eu mi-am facut analizele la Medlife si le primeam online. Offline #11 2011-07-11 23:57:07
Re: HPVda, si la Micomi la fel. in ~10 zile ti le trimite pe e-mail. Offline #12 2011-07-11 23:57:36
Re: HPVMultumesc din suflet pt ajutor si incurajari . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|