|
Nu esti logat.
Sex oral_boli#1 2011-07-11 21:41:12
sex oral_boliAM si eu o mica intrebare: ce boli pot lua daca un tip imi face sex oral? AM fost cu un tip si mi-a facut sex oral, asta e tot ce am facut, apoi am inceput sa am niste mancarimi vaginale, dupa vreo 3 zile mi-a venit ciclul, pe perioada ciclului a fost ok, dar cum s-a terminat cum m-au apucat niste mancarimi de mor! Stiu ca exista candida in gat si clar aia mi-ar puteau da la un oral, dar nu cred ca e candida ce am, adica nu am avut deloc scurgerea aceea branzoasa. Doar sunt inflamata putin si ma mananca de nu mai pot.Mi se pare ciudat, ca n-am prea auzit sa "iei" ceva d ela un oral (facut de el). Offline #2 2011-07-11 22:59:20
Re: sex oral_bolipai doar daca te mananca poate fi semn de candida. Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-07-12 14:55:27) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-07-12 10:45:15
Re: sex oral_bolipoate fi candida sau poate sa nu fie si sa nu aiba nici o legatura cu episodul cu tipul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|