homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o ciuperca in corp de care nu pot sa scap

#1 2011-07-08 15:16:37

dumitru violeta
Membru
Inregistrat: 2011-07-07

am o ciuperca in corp de care nu pot sa scap

Ma mai poate ajuta cineva, orice sfat e bun,plssss

Buna tuturor, as dori daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva in solutionarea problemei mele.De ceva ani mi  s a innegrit pielea la axile dupa ce m am epilat prima data, m am inrosit si totodata simteam si o mancarime, bineiteles m am scarpinat si pielea cu timpul s a pigmentat,avand o culoare mai inchisa decat era normal, cu timpul pielea mi s a pigmentat si intre fese.Eu am crezut ca am pielea mai sensibila si ca asa mi se face mie daca ma scarpin sau eventual se freaca pielea si de aceea nu am apelat la nici in doctor.De anul trecut, dupa ce am nascut aceasta problema(ciuperca) mi a aparut si intre picioare, inghinal si dedesubtul buricului, de fapt intre operatia de cezariana si buric, pielea este tot mai inchisa si cred ca in  scurt timp o sa fie si vizibil pt ca intre picioare a inceput deja sa se intinda.In fine, pana la urma am apelat la un doctor dermatolog si am inceput un tratament cu ketoconazol pastile, miconazol crema si biazol-acestea nu au dat nici un rezultat,am incercat o crema preparat in farmacie, cu miconazol si ketoconazol si tot degeaba, intr un final mi a dat miconazol si retin a crema.Cat timp mi am dat dat cu retin a pielea mi se curata si totodata mi a provocat si arsuri, insa pielea a revenit la aceeasi culoare inchisa si nu stiu unde sa ma mai duc, ce sa mai folosesc, ma simt jenant de rau si sunt disperata pt ca nu ma mai suport asa.Va rog din tot sufletul ajutati ma!!!

Ultima oara a fost editat de dumitru violeta (2011-12-13 13:23:34)

#2 2011-07-08 15:17:52

daenarys
Vizitator

Re: am o ciuperca in corp de care nu pot sa scap

violeta schimba medicul dermatolog smile

#3 2011-07-08 15:55:52

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Ce dermatolog incompetent neutral Trebuia sa iti dea trimitere sa faci niste analize sa vada exact ce micoza/parazit/bacterie ai; si abia apoi sa iti dea tratament. Retin-A e pentru punctele negre de pe fatza, ma indoiesc ca ar putea avea efect pt problema ta signof10
Mult succes sa gasesti un dermatolog bun.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-08 15:57:07)

#4 2011-07-12 16:38:03

dumitru violeta
Membru
Inregistrat: 2011-07-07

Multumesc mult pentru mesajul tau Jeannie, o sa incerc sa caut un dermatolog mai bun, sper sa l gasesc si sa ma ajute cu aceasta problema a mea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.