homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in cuplu:(-11

#191 2011-07-11 20:12:36

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: probleme in cuplu:(

bai da' ati vazut stirea aia de acum vreun an! cu unul care si-a prins nevasta in pat cu amantul si s-au luat ei la bataie! si femeia care era mai...corpolenta asa tongue ....s-a enervat ca nu se mai potoleau astia si i-a batut pe amandoi de i-a facut praf! rotfl si la spital ii luau interviu sotului inselat si batut mar, l-au intrebat ce a patit si asta probabil din prea multa frustrare a raspuns: "NIMIC!!!" rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#192 2011-07-11 20:19:11

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vai rotfl2 rotfl2) rotfl2

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#193 2011-07-12 13:26:01

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

rotfl Asta chiar e tare! Eu am vazut o faza de genu' pe strada. Nu stiu cu ce o suparase tipul (saracu' era asa maruntel si slabut, pricajit). Si tipa ditamai namila, bine crescuta  lol  i-a impartit cateva pumno-palme (nu se mai intelegea ce era acolo) din suflet chiar pe la universitate unde e aglomerat. Toata lumea se uita la ei si radea. Nici nu stiam daca sa rad sau sa-mi para rau pentru el.
Eu n-am spus ca trebuie sa stai intr-o relatie in care te umileste un dobitoc in felul asta. Chiar mi-e mila de femeile alea care fac totul in  casa si vine un specimen din asta praf de beat si le bate crunt. Spuneam doar ca ati exagerat un pic starea in care se afla relatia roxanei. Ea a spus ca e totul foarte ok intre ei, cu exceptia gestului. Daca omul se poate vindeca si isi doreste sa schimbe ceva in comportamentil lui de ce sa se desparta de el? Oricum e decizia ei, ea stie cel mai bine cum e relatia dintre ei doi. Doar ca eu cred ca exista lucruri mult grave intr-o relatie, decat o palma data pe spate (daca a fost data acolo, ca nu am inteles pana la urma).
Apropo, Mihaela2289 nu-mi place sa mi se spuna draguta, fetita si ce cuvinte oi mai folosi tu. Poate de la persoane mai in varsta (si nu cred ca e cazul) si pe un alt ton. Sunt toriana si atat.  wink

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#194 2011-07-12 13:27:40

daenarys
Vizitator

Toriana a scris:

rotfl Asta chiar e tare! Eu am vazut o faza de genu' pe strada. Nu stiu cu ce o suparase tipul (saracu' era asa maruntel si slabut, pricajit). Si tipa ditamai namila, bine crescuta  lol  i-a impartit cateva pumno-palme (nu se mai intelegea ce era acolo) din suflet chiar pe la universitate unde e aglomerat. Toata lumea se uita la ei si radea. Nici nu stiam daca sa rad sau sa-mi para rau pentru el.
Eu n-am spus ca trebuie sa stai intr-o relatie in care te umileste un dobitoc in felul asta. Chiar mi-e mila de femeile alea care fac totul in  casa si vine un specimen din asta praf de beat si le bate crunt. Spuneam doar ca ati exagerat un pic starea in care se afla relatia roxanei. Ea a spus ca e totul foarte ok intre ei, cu exceptia gestului. Daca omul se poate vindeca si isi doreste sa schimbe ceva in comportamentil lui de ce sa se desparta de el? Oricum e decizia ei, ea stie cel mai bine cum e relatia dintre ei doi. Doar ca eu cred ca exista lucruri mult grave intr-o relatie, decat o palma data pe spate (daca a fost data acolo, ca nu am inteles pana la urma).
Apropo, Mihaela2289 nu-mi place sa mi se spuna draguta, fetita si ce cuvinte oi mai folosi tu. Poate de la persoane mai in varsta (si nu cred ca e cazul) si pe un alt ton. Sunt toriana si atat.  wink

abia acum am inteles ce ai vrut sa zici
puss

#195 2011-07-12 13:56:56

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

De cate ori am auzit eu placa cu schimbatul  forgetit

Publicitate

loading...

#196 2011-07-12 17:13:39

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

offtopic astazi cand ma intorceam de la alergat vecinamea iar il batea pe barbasu ... ( si-i da numai pumni si picioare) l-a lasat sa stea afara in ploaie...are si program...daca nu ajunge la ora 21:00 de la munca ... clar... nu il mai lasa sa intre in casa lol

Ne dorim si noi bebic

#197 2011-07-12 17:36:00

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

si nu te temi ca ai putea fi in locul lui ? neutral

#198 2011-07-12 18:38:24

Gizeh
Banat

poate ca da poate ca nu wink

Ne dorim si noi bebic

#199 2011-07-12 18:50:44

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

poate ca nu te temi?

#200 2011-07-12 19:04:03

Gizeh
Banat

poate nu ...

Ne dorim si noi bebic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.