homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de masea-2

#20 2011-06-27 15:20:34

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Re: Durere de masea

Fetelor, daca am o masea cariata si vreau sa ma duc la medic e neaparata nevoie sa imi scoata nervul? Nu ma doare maseaua deloc. Si trebuie neaparat sa imi faca anestezie, adica sa imi injecteze anestezicul? Daca imi da cu spray are ceva? Trebuie sa imi plombez o masea dar imi e cam teama, ultima data cand am fost la medic a fost acum ceva ani, atunci mi-a plombat vreo 2-3 masele si nu ma durut absolut deloc, defapt ma durea foarte putin dar o strangeam de mana pe doctorita si stia ce sa faca, atunci eram copil, am fost primul pacient copil asa ca nu mi-a facut injectie, mi-a dat numai cu spray, si cred ca nici nervii nu i-a scos pentru ca din cate mi-au spus altii nu poate sa iti scoata nervul fara anestezie ca doare prea rau.

#21 2011-06-27 16:38:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Depinde de cat de avansata e caria, daca e superficiala nu e nevoie sa scoata nervul si deci nici de anestezie

#22 2011-07-13 12:36:32

georgianaf
New member
Inregistrat: 2007-12-18

nu trebuie neaparat sa scoata nervul...si eu trebuie sa ma duc saptamana viitoare sa imi curete caria si atat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.