|
Nu esti logat.
Dureri de genunchi.#1 2007-11-27 12:48:43
Dureri de genunchi... Ultima oara a fost editat de fallen_angel (2012-08-27 14:56:52) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #2 2007-11-27 12:51:45
Re: Dureri de genunchi.dap reumatism zic eu.patesc si eu asa daca stau in frig.si mai tare la mine e ca pe mine nu ma doare mana ci cotul asa ca eu pot sa zic ma doare in cot VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-27 12:56:56
Re: Dureri de genunchi.de la reumatism si eu patesc la fel incearca sa stai intr-o patura sa te incalzesti eu pe deasupra mai am si senzatie de picioare reci Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #4 2007-11-27 13:29:42
Re: Dureri de genunchi.pe mine ma dor genunchii d mor cand se schimba vremea de mica am reumatism si stiu k am luat multe injectii polidin si cam degeaba © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|