|
Nu esti logat.
Pensie de urmas...-3#39 2011-07-07 22:27:26
Re: Pensie de urmas...
Da primesti pensie si pe timpul masteratului, daca nu depasesti varsta de 26 de ani Offline #40 2011-07-13 22:35:23
Re: Pensie de urmas...Buna! eu acum termin facultatea si oare daca nu dau la master anu asta si dau la anu.o sa mai beneficiez la anu de pensie de urmas? si am inteles ca trebuie dus dosarul la casa de pensie in termen de 10 zile de la inceperea anului scolar.oare daca ma inscriu mai tarziu ..dupa o luna dupa inceperea anului scolar mai e valabil?o sa mai primesc pensie? beneficiez de pensie din februarie anu asta...pf...ironia sortii mereu ziceam ca as vrea sa fiu direct pensionara k ce fain ca pensionarilor le vin banii si stau se plimba nu tre sa lucreze toata ziua..si uite ca acum miam dat seama ca in viata trebuie sa ai grija ce iti doresti ca sar putea implini. mai bine nu aveam pensie si era totul bine... Offline #41 2011-07-13 22:37:32
Re: Pensie de urmas...
da stiu sigur ca iti da pensie si cat faci masteratu. terbuie sa ai pana in 26 de ani, sa nu lucrezi si sa fii intro forma de invatamant..nu conteaza ca e liceu,facultate master Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|