homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita - tratament

#1 2011-06-30 21:01:41

IuliKa
New member
Inregistrat: 2006-06-17

Vaginita - tratament

Buna! am fost diagnosticata cu vaginita si am primit ca tratament ovule cervugid si clindamycin 300  1 comprimat/8 ore timp de o saptamana. Intrebarea mea este daca pot incepe sa iau antibioticul din seara asta (impreuna cu ovulul) sau sa astept sa iau de maine dimineata comprimatele ? Are vreo importanta?
Si inca ceva... pe prescriptie doctorita mi-a scris referitor la ovule o cutie cate 1 pe zi.
Daca tratamentul cu antibiotic e de 7 zile... cel cu ovule trebuie tinut 12 zile cate ovule sunt in cutie? sau doar 7?

Daca astazi am avut contact sexual (mentionez ca iau anticonceptionale) pot incepe de azi sau de maine tratamentul fara sa imi afecteze protectia ?

Ultima oara a fost editat de IuliKa (2011-06-30 21:19:01)

#2 2011-07-01 09:29:45

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Vaginita - tratament

ovulele cred ca le pui pe toate, ca daca nu , ma gandesc, ca avea sa specifice
fara contacte sexuale pe durata tratamentul cu ovule, si protectie suplimentara 7 zile dupa ce termini antibioticul.

#3 2011-07-14 13:48:23

ala85
Membru
Inregistrat: 2011-07-14

Buna ziua! Tocmai am primit rezultatele de la analize care arata cam asa:
Examen microscopic:
Epitelii superficiale    rare
Epitelii intermediare    rare
Epitelii parabazale    absente
Epitelii bazale    absente
Alte celule    absente
Leucocite    rare
Hematii    absente
Trichomonas    absent
Germeni    cocobacili gram variabil; aspect de vaginoza bacteriana
Levuri    absente
Cultura bacteriana    Pe mediile de cultura nu s-au dezvoltat colonii bacteriene la 48 de ore.
Cultura fungi    negativa
Problema este ca nu am asteptat rezultatele de la laborator si nici nu am fost la consultatie (nu am avut bani) si am luat un tratament indicat mai mult de farmacista (nu am mai facut asta niciodata dar..) Am luat Diflucan - 2 Doze unice de 150 gr - Am luat una alaltaieri si mai urmeaza inca o pastila la diferenta de 7 zile + cervucid, am folosit 2 ovule pana acum. Problema este ca aseara mi-a venit ciclul si nu stiu daca pot continua tratamentul. Si nu stiu cate zile ar trebui sa iau cervucidul? Va multumesc!

#4 2011-07-14 14:01:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ai luat tratament pentru candidoza fix degeaba ca nu ai. mergi la medic pentru tratament. cu trimitere de la medicul de familie daca nu poti merge la o clinica privata.

#5 2011-07-14 14:21:27

ala85
Membru
Inregistrat: 2011-07-14

am citit si eu prospectul... ce sa zic? de asta am zis sa ma sfatuiesc si cu voi daca tot nu am luat tot tratamentul...Multumesc pentru raspuns!

Publicitate

loading...

#6 2011-07-14 14:28:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

incearca sa ajungi la medic. nu e grav ce ai dar trebuie tratament corect. sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.