homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna!!...Sunt Ingrijorata!!!

#1 2011-07-14 17:39:14

Dea_Dea03
New member
Inregistrat: 2011-07-14

Buna!!...Sunt Ingrijorata!!!

Buna!!!
Am si eu o problema...iau karissa de mai mult timp ... duminica seara am luat o pastila..insa luni a trebuit sa plec de graba din oras si le-am uitat...nu le-am luat cu mine ...si le-am luat iar miercuri seara cand m-am intors.....insa joi ..mi-a venit ..un fel de ciclu ..sa zic asa...dar folia nu este terminata...si nu trebuia sa imi vina....ce s-a intamplat ...imi puteti spune?

Va multumesc!!!

#2 2011-07-14 17:54:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Buna!!...Sunt Ingrijorata!!!

ti-a venit ciclul pentru ca le-ai intrerupt. luni si marti sa inteleg ca nu le-ai luat nu? de aceea ai sangerarile. nu trebuia sa iti vina intr-adevar daca luai folia intreaga, dar cum ai ratat 2, a intervenit sangerarea ca in cazul pauzei. 7 zile ai nevoie de protectie si cand vei termina folia iti va mai veni o sangerare. dat fiind ca deja ai inceput sa iei iar...eu zic ca asta ar fi schema de urmat.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2011-07-14 18:44:24

Dea_Dea03
New member

da intradevar nu le-am luat luni si marti ....am inceput sa le iau iar miercuri..o sa le iau pana le termin caci mai am 7 tablete si termin folia....deci nu tre sa fiu ingrijorata ..este ceva normal daca le-am intrerupt....

si inca ceva....am citit pe site ca se iau dupa 7 zile ...mie mi s-a spus sa le iau chiar in ziua cand imi vine....

multumesc frumos de raspuns

#4 2011-07-14 18:47:13

coraline
Addicted member

pai tu acum o sa continui sa le iei, sa termini folia. trec 7 zile de pauza si incepi una noua. incepi cand iti vine atunci cand te apuci de ele prima data, altfel iei dupa perioada de 7 zile cand teoretic sangerarea este deja oprita.

vezi ca dupa cele 7 zile o sa ai din nou sangerare. sa nu te sperii

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5 2011-07-14 18:49:16

Dea_Dea03
New member

deci trec 7 zile...cum ar veni ar trebui sa le iau incepand cu a 8-a....sau chiar in a 7-a zii?

Publicitate

loading...

#6 2011-07-14 18:52:24

coraline
Addicted member

pai de cand termini folia numeri 7 zile si din a 8-a reincepi.

#7 2011-07-14 18:53:25

Dea_Dea03
New member

mersi tare mult de raspunsuri...caci eram tare speriata ca nu stiam ce se intampla....

#8 2011-07-14 18:57:58

coraline
Addicted member

stai linistita, se intampla si d-astea tongue si eu am uitat o data 3 zile sa iau si m-am trezit noaptea la 2 ca sangeram, era sa mor de inima si sa chem salvarea tongue dar se rezolva tongue incearca sa nu mai uiti ca sa nu iti dereglezi organismul tongue

#9 2011-07-14 19:01:30

Dea_Dea03
New member

da mersi frumos ...sper sa nu mai uita ca fac cu inima ca si astazi.big_smile...aproape ca voiam sa sun la medicul ginecolog....dar am zis sa ma uit pe net ...ca poate scrie ceva si uite ca am gasit...big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.