|
Nu esti logat.
Amanare ciclu#1 2007-11-27 18:08:29
amanare ciclubuna, iau novynette 21 de zile, apoi la 2 zile dupa ultima pastila luata imi vine ciclul. asa mi se intampla de 4 luni de cand am inceput administrarea lor, n-am avut nici o problema cu ele. luna aceasta as vrea sa-mi aman ciclul cu o saptamana. intrebarea mea este, cum sa procedez? sa incep o noua folie de novynette imediat dupa ce o termin pe cea in curs, si sa continui sa iau 7 pastile, apoi sa fac pauza de 7 zile in care sa-mi vina, sau odata inceputa folia de ac trebuie sa o termin toata? ce-mi recomandati? Offline #2 2007-11-27 18:10:33
Re: amanare ciclueu zic ca se le iei pe amndoua fara pauza in luna in curs dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-11-27 18:10:33
Re: amanare ciclupoti sa faci cum vrei tu. fie iei doar 7 pastile sau cate ai nevoie, fie continui cu toata folia. cum ti-e tie mai usor... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-11-27 18:17:29
Re: amanare cicluacum 1 an am luat rigevidon, m-am aflat intr-o situatie similara, si am luat in continuare doar 7 pastile, adica am luat 28 de zile incontinuu, apoi in pauza de 7 zile mi-a venit. si n-am avut nici o problema. acum am discutat cu o prietena care mi-a zis ca novynette ar fi diferite si ca dc vreau sa aman ciclul, trebuie sa iau folia intreaga, adica sa iau 42 de zile incontinuu, abia apoi sa-mi vina. sincer eu nu vreau lucrul asta, tot ce vreau e sa aman cu o saptamana. Offline #5 2007-11-27 18:31:54
Re: amanare ciclunovynette sunt monofazice. arata toate pastilele la fel, nu? si daca sunt monofazice, inseamna ca poti linistita sa iei doar 7 pastile, ca sa amani menstra doar cu o saptamana... Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-27 18:34:23
Re: amanare cicluda, monofazice sunt, mersi mult pt.sfat. m-am cam speriat cand prietena mea mi-a zis ca sunt diferite fata de alte ac, si ca trebuie neaparat sa iau folia completa, ma cam miram eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|