|
Nu esti logat.
Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?#1 2010-01-12 21:40:16
Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?am luat ovule pt candidoza 3 zile, apoi mi-a venit ciclul.nu stiu ce sa fac, deoarece odata aflu ca trebuie intrerupt tratamentul pana imi trece, odata ca sa nu-l intrerup in niciun caz.deci? Offline #2 2010-01-12 21:41:25
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?Sunt unele ovule pe prospectul carora scrie ca tratamentul poate fi continuat si in timpul menstruatie. Citeste prospectul Offline #3 2010-01-12 23:15:58
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?pai nu scrie pe prospect asa ceva.sunt luate de la farmacie naturista si nu m-am gandit atunci sa intreb. Offline #4 2010-01-13 10:13:21
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?ce ovule sunt ? Offline #5 2010-01-13 10:20:56
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?mie mi-a spus medicul ginecolog ca indiferent ce scrie pe prospectul lor, in timpul menstruatiei sa nu pun ovulele. si sa continui tratamentul dupa ce mi se opreste sangerarea Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-13 10:22:05
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?repet , depinde de ovule ... Offline #7 2010-01-13 12:47:47
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?daca nu este nimic mentionat pe prospect cred ca ar fi bine sa continui tratamentul! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2011-07-14 22:42:03
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?daca pe prospect scrie ca se poate continua tratamentul si medicul de familie mi`a spus sa ma opresc..ce sa fac?mentionez ca folosesc polygynax de doar 3 zile..ms anticipat. Offline #9 2011-07-14 23:29:05
Re: Se pot lua ovule pt candidoza in timpul ciclului menstrual?cred ca era mai bine sa le incepi dupa menstruatie.. in timpul menstruatiei este posibil sa fie eliminate odata cu menstruatia si sa nu-si faca efectul cum trebuie.. acum daca le-ai inceput..cred ca ar fi mai bine sa le continui.. mai asteapta pareri www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|