homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare

#1 2011-04-23 19:09:57

ralukyoo
New member
Inregistrat: 2010-01-15

Sangerare

Am avut o ruptura de perineu, am fost cusuta, doctorul mi-a zis ca e ok si a scos atele dar azi a reinceput sangerarea. Nu pot sa imi explic de ce, va rog sa ma cu un sfat sad

#2 2011-07-15 11:51:05

goanga
Membru
Inregistrat: 2011-07-15

Re: Sangerare

buna...am si eu o problema  ...menstruatia mea este neregulata adica variaza rar se intampla sa fie la 28-29 de zile ...luna trecuta trebuia sa vina pe 20 si a venit pe 5 luna asta ,mentioneza ca deobicei menstruatia era abundenta si am facut tratament ptr ca imi scadea rau calciu,luna trecuta si luna asa am avut foarte putin dar pe perioada lunga decat in primele 2 zile a fost mai mult dupa,a fost fff putin (cam cat o lingurita) luna asta a durat 9 zile in loc de 4-5 cat ma tinea deobicei,as vrea sa stiu daca pot ramane insarcinata daca am avut contact sexual  cu o zi inainte de a venii si nu a ejaculat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.