|
Nu esti logat.
Problema sau intarziere#1 2011-07-16 08:13:41
Problema sau intarziereVa rog sa ma ajutati cu un sfat pentru problema mea. Am luat 6 luni Diane 35 iar acuma este a 2 luna de cand m-am oprit. Prima data mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani iar acuma adica a doua luna dupa ce nu mai i-au tablete sunt deja 3 saptamani de cand nu mi-a venit. Mi-am facut si un test de sarcina acuma o saptamana dar nu mi-a iesit ca as fi insarcinata ( am facut dupa o luna ce am avut ultimul contact sexual ). Se poate sa fi dat gres ? Sanii ma dor din momentul cand trebuia sa-mi inceapa initial menstruatia. Offline #2 2011-07-16 09:10:21
Re: Problema sau intarziereCand renunti la anticonceptionale ciclul se deregleaza, si dureaza cateva luni pana isi revine la normal. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-07-17 15:14:11
Re: Problema sau intarziereda, este problema, trebuia sa o iei cand ti-ai adus aminte si daca nu treceau 12 ore era ok.. cand ai facut sex neprotejat? azi? la ce ora trebuia sa iei pastila ieri?! www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|