homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema sau intarziere

#1 2011-07-16 08:13:41

biani
Membru
Inregistrat: 2011-07-15

Problema sau intarziere

Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru problema mea. Am luat 6 luni Diane 35 iar acuma este a 2 luna de cand m-am oprit. Prima data mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani iar acuma adica a doua luna dupa ce nu mai i-au tablete sunt deja 3 saptamani de cand nu mi-a venit. Mi-am facut si un test de sarcina acuma o saptamana dar nu mi-a iesit ca as fi insarcinata ( am facut dupa o luna ce am avut ultimul contact sexual ). Se poate sa fi dat gres ? Sanii ma dor din momentul cand trebuia sa-mi inceapa initial menstruatia.

#2 2011-07-16 09:10:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Problema sau intarziere

Cand renunti la anticonceptionale ciclul se deregleaza, si dureaza cateva luni pana isi revine la normal.
Plus ca daca inainte de a lua pastile aveai un ciclu neregulat, asa va fi si acum.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-07-17 15:14:11

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Problema sau intarziere

da, este problema, trebuia sa o iei cand ti-ai adus aminte si daca nu treceau 12 ore era ok.. cand ai facut sex neprotejat? azi? la ce ora trebuia sa iei pastila ieri?!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.