|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu .#1 2011-07-18 12:26:04
vreau sa aflu .mie imi venea regulat. dar acum doua luni am fost racita si mi'a intarziat o zi...iar luna asta trebuia sa'mi vina pe 25 dar eu am fost foarte stresata si mi'a aparut numai pe 29(am facut 3 teste de sarcina inainte sa'mi apara menstruatia si unul la o zi dupa ce mi sa terminat toate au iesit negative)....acum intrebarea mea e cum ar trebui sa'mi calculez urmatoarea menstruatie...tot la 28 de zile de la ultima zi ? sau nustiu va rog raspundeti'mi...va multumesc Allee [: x] Offline #2 2011-07-18 12:43:48
Re: vreau sa aflu .
presimt dupa cum pui problema ca e din nou o intrebare care nu da toate detaliile eu cred ca folosesti metoda coitului intrerupt si te intereseaza cand e data urmatoarei menstruatii pentru a sti cand esti in perioada fertila. Offline #3 2011-07-18 12:48:26
Re: vreau sa aflu .am facut testul la 3 saptaman de la ultimul contact sexual... Allee [: x] Offline #4 2011-07-18 12:57:14
Re: vreau sa aflu .
ok, deci nu esti insarcinata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|