homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor pt soulfly!-2

#20 2007-11-27 23:17:05

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Re: ajutor pt soulfly!

eu mi-am schimbat si calculatorul, soulfly... Am si uitat de cate ori am reinstalat windows-ul. Si tot am reusit sa recuperez parola.
Am cerut o parola si nu mai primeam mail-ul .Am mai incercat o data. La a treia incercare m-am uitat mai bine si am vazut primele 2 mailuri cu parole in bulk ... Am dat sa o incerc pe ultima primita si nu a mers ... normal ... pentru ca facusem deja a treia cerere intre timp si a doua nu mai era valabila. Pana la urma a mers. Dar nu faceti ca mine! Aveti rabdare, verificati si inbox-ul si bulk-ul ... si daca tot nu merge, trimiteti un e-mail la administrator. Exista si optiunea asta.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#21 2007-11-28 02:19:49

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

mda acum m-am uitat in Bulk.. uitasem total de existanta sa. am o groaza de mailurti pe care le-am asteptat mult si nu stiam de ce nu mai vin!! ~x( de ce intra acolo? Acum ce fac? imi iau soulfly inapoi si se sterge asta sau il las asa...???

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#22 2007-11-28 11:23:42

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

ma bucur daca ti-am putut fi de ajutor.
acum faci cum crezi tu ca e mai bine. Cum nu poti ramane cu 2 id-uri, unul o sa trebuiasca sters.Tu decizi care dintre ele.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.