|
Nu esti logat.
Ajutor pt soulfly!-2#20 2007-11-27 23:17:05
Re: ajutor pt soulfly!eu mi-am schimbat si calculatorul, soulfly... Am si uitat de cate ori am reinstalat windows-ul. Si tot am reusit sa recuperez parola. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #21 2007-11-28 02:19:49
Re: ajutor pt soulfly!mda acum m-am uitat in Bulk.. uitasem total de existanta sa. am o groaza de mailurti pe care le-am asteptat mult si nu stiam de ce nu mai vin!! ~x( de ce intra acolo? Acum ce fac? imi iau soulfly inapoi si se sterge asta sau il las asa...??? Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #22 2007-11-28 11:23:42
Re: ajutor pt soulfly!ma bucur daca ti-am putut fi de ajutor. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|