homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chlamydiaa programului nu reusesc sa

#1 2011-07-13 14:50:13

gambino
New member
Inregistrat: 2011-05-28

chlamydiaa programului nu reusesc sa

buna ziua din cauza programului nu reusesc sa ajung la medic pt am recolta anlize pt antigen chlamydia asa ca am mers la terra aster am cuparat un recipient pt recoltare secretii iar maine dimineata inainte de urinare am sa incerc sa imi recoltez singur introducand betisorul 2 cm prin rotire usor pe uretra credeti ca ar fi vreo problema ?? tin sa precizez ca nu am secretie deloc !

#2 2011-07-13 15:00:23

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: chlamydiaa programului nu reusesc sa

eu nu stiu cum se recolteaza si ce sfat sa-ti dau..dar am o intrebare personala.. pentru tine ce e mai important? sanatatea sau job-ul? nu cred sa fie vrun loc de munca de unde sa nu poti lipsi o ora..cat dureaza sa mergi sa-ti faci o analiza.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-07-13 15:48:05

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mihaela2289 a scris:

eu nu stiu cum se recolteaza si ce sfat sa-ti dau..dar am o intrebare personala.. pentru tine ce e mai important? sanatatea sau job-ul? nu cred sa fie vrun loc de munca de unde sa nu poti lipsi o ora..cat dureaza sa mergi sa-ti faci o analiza.

complet de acord.
nu iti poti recolta singur, pentru ca nu poti mentine normele necesare si in primul rand nu o sa recoltezi aproape nimic si in al doilea rand cel mai probabil o sa contaminezi proba.
eu nu cred ca nu ai timp, cred ca iti e rusine si frica. ceea ce nu are logica. fa'ti putin timp si curaj si mergi la medic. sau macar la un laborator sa iti recolteze cineva care stie cum se face. sau si mai bine, mergi sa iti faca antigenul din sange si asa rezolvi problema.

desi nu stiu de ce te gandesti neaparat la chlamydia?

#4 2011-07-13 15:59:25

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

gambino eu stiu ca este un test clamidia din urina si se poate face acasa. In Anglia multi fac testul asta acasa.

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2011-07-13 16:01:06

gambino
New member

nu stiu dc mi sa pus mie fixatia asta cu chlamidya nian facut toate analizele numai asta nu si as vrea sa mio fac rusine nu imi este deloc din sange care sa il fac igg ,iga ,igm ?din pacate in orasul in care locuiesc nu se face doar in cj la 150 de km oricum an inteles ca cel din urina e cel mai concludent

Ultima oara a fost editat de gambino (2011-07-13 16:05:51)

Publicitate

loading...

#6 2011-07-13 16:06:31

moksha
Hero member

gambino a scris:

nu stiu dc mi sa pus mie fixatia asta cu chlamidya nian facut toate analizele numai asta nu si as vrea sa mio fac rusine nu imi este deloc din sange care sa il fac igg ,iga ,igm ?

toate toate ma indoiesc ca ti le'ai facut smile

da, in sange se vede tot.

#7 2011-07-13 16:10:53

gambino
New member

vdrl , hiv , mycoplasma ureoplasma si gonoree

#8 2011-07-13 16:14:41

moksha
Hero member

gambino a scris:

vdrl , hiv , mycoplasma ureoplasma si gonoree

daca vrei sa le faci pe toate cu transmitere sexuala, ai uitat hepatitele. si sper ca ai luat in calcul perioada de fereastra serologica.
ai uitat si herpesul.
si pe langa chlamydia ar fi bine sa faci cultura din secretia uretrala, daca vrei sa le excluzi pe toate absolut. dar avand in vedere ca oricum nu ai secretie, greu de crezut.

dar daca ai avut contact sexual neprotejat, de unde ti s'a declansat obsesia asta, fa si ag hbs, daca nu esti vaccinat si anti hcv.

sanatate.

#9 2011-07-13 16:17:39

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

gambino te inteleg . La mine in oras nu se face nici micoplasma , ureaplasma , clamidia. Cand i-am zis medicului ginecolog de analizele astea se uita la mine ca la masini straine , credea ca il injur.rotfl M-am dus tocmai la Iasi sa le fac. Ar trebui sa incerci totusi sa te duci , ca e sanatatea ta in primul rand.

What doesn't kill me, makes me stronger

#10 2011-07-13 16:18:14

gambino
New member

pai am inteles ca clamydia nu are simptome

#11 2011-07-13 16:21:54

moksha
Hero member

gambino a scris:

pai am inteles ca clamydia nu are simptome

ma refeream la toate celelalte care ar putea iesi la cultura si care pot da simptome.

in fine. raspunsul la intrebarea ta e ca nu, nu iti poti recolta tu singura secretie uretrala pentru analiza.

#12 2011-07-19 11:50:26

gambino
New member

mam decis pana la urma o sa merg la cj sa imi fac chlamydia pcr din urina problema e ca eu pana la cj o sa fac cam 2 ore iar cei de la laborator miau spus ca trebuie urina de dimineata oare nu e nici o problema daca dureaza doua ore pana ajung cu proba ?

#13 2011-07-19 12:42:13

moksha
Hero member

gambino a scris:

mam decis pana la urma o sa merg la cj sa imi fac chlamydia pcr din urina problema e ca eu pana la cj o sa fac cam 2 ore iar cei de la laborator miau spus ca trebuie urina de dimineata oare nu e nici o problema daca dureaza doua ore pana ajung cu proba ?

pai daca tot te duci pana la cluj de ce nu iti faci analiza chlamydia din sange?
nu se intampla nimic cu proba 2 ore..atata timp cat e mentinuta sterilitatea probei si nu o expui la soare puternic si temperaturi inalte.

#14 2011-07-19 13:51:42

gambino
New member

pai din sange pcr sau anti corpi igg iga igm ? si inca un lucru ce mi se pare ciudat am sunat la cynevo si la buc iar acolo mia spus ca tre sa imi fac programare pt ca automat dupa ce miau recoltat proba de urina tre sa o trimita in germania in schimb la cj nu mia spus nimic de asta ssant asa confuz de nu mai stiu ce sa cred?

#15 2011-07-19 14:02:40

moksha
Hero member

gambino a scris:

pai din sange pcr sau anti corpi igg iga igm ? si inca un lucru ce mi se pare ciudat am sunat la cynevo si la buc iar acolo mia spus ca tre sa imi fac programare pt ca automat dupa ce miau recoltat proba de urina tre sa o trimita in germania in schimb la cj nu mia spus nimic de asta ssant asa confuz de nu mai stiu ce sa cred?

din sange evident anticorpi.

eu tot nu reusesc de ce vrei tu sa iti faci pcr pentru chlamydia din urina, doar ca sa iti faci, de capul tau, fara nici un fel de sfat medical si te complici atat. poate ca totusi exagerezi si ar fi cazul sa te linistesti un pic.

#16 2011-07-19 14:15:22

gambino
New member

rotfl nu stiu dar am creat o obsesie nu santeti prima persoana care imi spune treaba asta ( ca ar trebui sa ma linistesc) simptome nu am niciunul parca simt totusi o usoara usturime pe uretra care din cate mia spus medicul e posibil sa fie de la nisip la rinichi . o sa imi fac totusi damblaua si nu mai ma complic sa merg pana la cluj in fata blocului meu e centrul terra aster cred ca o sa imi recoltez secretie uretrala chiar daca nu am si o sa ma duc sa vad cu toate ca pe net am citit ca nu ar fi cea mai recomandata analiza (cea din secretie) daca sant asimptomatic . va rog sa ma scuzati ca va stresez atata sad

Ultima oara a fost editat de gambino (2011-07-19 14:18:38)

#17 2011-07-19 14:30:28

moksha
Hero member

gambino a scris:

rotfl nu stiu dar am creat o obsesie nu santeti prima persoana care imi spune treaba asta ( ca ar trebui sa ma linistesc) simptome nu am niciunul parca simt totusi o usoara usturime pe uretra care din cate mia spus medicul e posibil sa fie de la nisip la rinichi . o sa imi fac totusi damblaua si nu mai ma complic sa merg pana la cluj in fata blocului meu e centrul terra aster cred ca o sa imi recoltez secretie uretrala chiar daca nu am si o sa ma duc sa vad cu toate ca pe net am citit ca nu ar fi cea mai recomandata analiza (cea din secretie) daca sant asimptomatic . va rog sa ma scuzati ca va stresez atata sad

nu ma stresezi, dar o obsesie ai facut, ai toate semnele smile. incepand cu cautatul obsesiv pe internet, aiurea si degeaba, astfel iti alimentezi ideile.

pentru nisipul la rinichi mai bine faci o ecografie decat sa te tot analizezi atat.

si stai linistit, secretia se poate recolta chiar daca tu nu crezi ca ai, in majoritatea situatiilor.

nu stiu daca e cea mai recomandata sau nu, in cifre si probabilitati, dar probabil nu vei depasi momentul pana nu faci o analiza dintre toate cele posibile. si daca ai chlamydia, o sa apara la orice analiza ai face.

succes. si protejeaza-te de acum, ca sa nu mai faci asemenea obsesii pe viitor.

#18 2011-07-19 14:49:16

gambino
New member

raspunsul asta il asteptam va multumesc frumos si imi cer scuze inca o data pt stresul provocat mda probabil cum ati spus si dumneavoastra pana nu fac o analiza nu o sa trec de obsesia asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.