homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce analize sa mai fac?

#1 2011-07-19 16:47:49

Lil Ela
Membru
Inregistrat: 2011-07-19

Ce analize sa mai fac?

Buna ziua. As dori sa rog pe cineva daca stie sa imi spuna ce analize ar trebui sa fac pentru o problema care imi da mari batai de cap. Respectiv,de 4 ani fac infectie urinara cu E.Coli dupa contactul sexual.Atata timp cat sunt activa sexual traiesc cu aceasta problema,in schimb daca iau tratament cu antibiotic (dupa antibiograma) si nu mai am contacte sexuale totul e normal nu mai am infectie urinara.Insa, la primul contact se reactiveaza infectia urinara cu E.coli.Credeti ca ar fi bine sa fac testul Chlamydia? Mentionez ca pe Papanicolau de 4 ani imi ies bifati cocobacilii in dreptul infectiilor si de asemenea inflamatia. Doctora mea se multumea sa imi dea ovule Cervugid si gata. Pentru infectia urinara mi s-au dat atatea antibiotice incat bacteria a devenit rezistenta la majoritatea si am niste usturimi si dureri ingrozitoare. Nu stiu ce fel de analize sa mai fac...!Sunt sigura ca problema este in vagin. Ceea ce m-a facut sa cred asta este faptul ca in 2008 am pierdut o sarcina la 6 saptamani.Pana sa pierd sarcina aveam usturimi,dureri la urinare si nu numai, ca si acum. Din ziua in care am pierdut sarcina, timp de un an nu am mai avut usturimi,nici infectie urinara desi eram activa sexual.Nu inteleg....poate o data cu sarcina s-au scurs o mareparte din microbii de acolo?E o enigma pt mine,iar doctorii la care am fost nu prea s-au implicat sa imi spuna ce analize sa fac. Va rog frumos daca stie cineva,daca ma puteti ajuta cu un sfat e binevenit. Multumesc anticipat tuturor.

#2 2011-07-19 22:45:19

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: Ce analize sa mai fac?

Dupa contactul sexual este bine sa urinezi si sa te speli,stergerea dupa scaun,sa fie facuta din fata in spate,pt a nu favoriza microbii sa intre din sfera intestinala..exista acel imunostimulator pt preventie,Urovaxom,il poti incerca 3 luni de zile,1 pastila pe zi,dupa fiecare contact sexual,ia o pastiluta de Nitrofurantoina sau Biseptol..mai poti face un examen de secretie vaginala(poate ai ecoli in secretie) si Clamydia,ureaplasma si mycoplasma separat tot din secretie..sumar de urina si o ecografie abdominala..

pc

#3 2011-07-20 10:05:10

Lil Ela
Membru
Inregistrat: 2011-07-19

Re: Ce analize sa mai fac?

Iti multumesc eueu pentru ajutor. Urovaxomul l-am incercat insa a avut efect doar cat timp l-am luat, dupa o saptamana am avut o criza groaznica. Igiena esteimpecabila,iar Biseptol si Nitrofurantoina nu pot lua pentru ca sunt rezistente pe antibiograma. De fapt la cat m-au indopat doctorii in anii astia cu antibiotice, E.coli a devenit rezistent aproape la toate.Am facut si injectabile,degeaba.Dupa o saptamana de la tratament revine infectia.Precizez ca am un tranzit intestinal normal si un regim alimentar sanatos.Pana acum in secretie nu mi s-a depistat E.coli,decat candida,pentru care am luat tratament.O sa fac analizele pe care mi le-ai spus si poate voi descoperi misterul.Multumesc mult pentru ajutor. O zi frumoasa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.