homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana? arsura? in zona genitala..:(

#1 2011-07-20 08:24:46

addictedd
Membru
Inregistrat: 2011-07-20

rana? arsura? in zona genitala..:(

heeeelllppp!!!
Nu stiu exact cum sa caracterizez...nu stiu nici macar daca e rana sau arsura.am aceasta problema deja de o luna si imi fac deja ganduri complexe datorita nistor imagini sugestive gasite pe internet in legatura cu diverse boli genitale.
Problema mea am asociat-o cu crema depilatoare aplicata in zona labiilor si a vaginului.precizez ca aceasta rana a aparut initial sub forma unei coji...sau asa mi- a dat impresia la palpare. acum s-a extins si in zona respectiva are un fond alb si bubitele sunt roz.nu prezint nici mancarimi, nici senzatie de arsura la urinare sau in timpul sexului. de asemenea nu am schimbat nici partenerul, dar din pacate sunt plecata in strainatate si nu am asigurare medicala...de aceea nu pot consulta un medic...simt ca innebunesc de frica...am vazut imagini cu negi vaginli, herpes si am impresia ca deja sunt bolnava de diverse...
please hellpppp supa

#2 2011-07-20 08:26:30

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: rana? arsura? in zona genitala..:(

addicted,inteleg ca nu esti in tara,dar tot trebuie sa te vada un medic sad incearca sa dai cu un unguent de galbenele intre timp

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2011-07-20 10:21:40

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: rana? arsura? in zona genitala..:(

addictedd a scris:

heeeelllppp!!!
Nu stiu exact cum sa caracterizez...nu stiu nici macar daca e rana sau arsura.am aceasta problema deja de o luna si imi fac deja ganduri complexe datorita nistor imagini sugestive gasite pe internet in legatura cu diverse boli genitale.
Problema mea am asociat-o cu crema depilatoare aplicata in zona labiilor si a vaginului.precizez ca aceasta rana a aparut initial sub forma unei coji...sau asa mi- a dat impresia la palpare. acum s-a extins si in zona respectiva are un fond alb si bubitele sunt roz.nu prezint nici mancarimi, nici senzatie de arsura la urinare sau in timpul sexului. de asemenea nu am schimbat nici partenerul, dar din pacate sunt plecata in strainatate si nu am asigurare medicala...de aceea nu pot consulta un medic...simt ca innebunesc de frica...am vazut imagini cu negi vaginli, herpes si am impresia ca deja sunt bolnava de diverse...
please hellpppp supa

nu cred ca nu poti sa iti permiti un consult, oriunde ai fi, ori la urgente ori pur si simplu sa il platesti, nu o sa se intample nimic. nu te baricada in spatele ideii asteia, ca nu e chiar asa.

nu o sa afli raspunsul pe internet, nici pe forum, nu o sa te poti trata singura si sa nu mai mentionam ca dureaza de 1 luna!!! poate fi o dermatita de la crema, poate fi hpv, poate fi herpes, poate fi absolut orice, ca sa nu mai continuam cu fabulatiile.

mergi la medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.