homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si problemele care apar

#1 2011-07-20 11:23:25

Andreea Dumitru
New member
Inregistrat: 2011-07-20

Anticonceptionalele si problemele care apar

Hello! Sunt noua pe forum,dar sper sa ma descurc.. big_smile
  Pai sa incep direct cu ce ma intereseaza.. In urma cu 2 luni am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice (specific ca am 20 ani). Mi s-a recomandat tratamentul cu anticonceptionale diane 35 deoarece am si probleme cu tenul.
  Asa..am inceput prima folie pe data de 4 iulie cand a fost si prima zi de menstruatie.. De fapt am avut o scurgere maronie de pe 3,dar nu am considerat-o sangerare efectiva,asa ca am inceput AC din a doua zi..  Pe data de 10,deci la 6 zile,am avut contact neprotejat si as vrea sa stiu daca e vreo problema.. Nu am folosit metoda de bariera pt ca am considerat ca sunt in perioada nefertila(menstruatie incetase pe 9) si seara urma sa iau a 7-a pastila de AC.. Oare as putea fi insarcinata  grater ?
   Va multumesc anticipat!

#2 2011-07-20 11:24:55

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Anticonceptionalele si problemele care apar

nu ai cum sa fii insarcinata. esti protejata de diane.

#3 2011-07-20 11:34:00

Andreea Dumitru
New member
Inregistrat: 2011-07-20

Re: Anticonceptionalele si problemele care apar

Multumesc anca90.
Stiu ca daca incepi anticonceptionalele in zilele 2-5 ale ciclului menstrual trebuie sa folosesti 7 zile metode de bariera.. Iar contactul a avut loc in a 6-a zi.. Dar prima zi de menstruatie adica 3 iulie nu am considerat-o ca fiind ciclu propriu-zis..am luat data de 4 ca fiind corecta.. Oricum mi-e cam teama cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.