|
Nu esti logat.
Inele ptr penis#1 2011-07-20 08:31:16
inele ptr penisce ziceti sunt bune inelele ptr penis?ajuta la o erectie mai indelungata?si care ar fi mai bun? Offline #2 2011-07-20 09:57:00
Re: inele ptr penisPreturile incep de la 15 ron si pot ajunge pana la 30 + ron , acum vezi si tu, tine si de gusturile fiecaruia. Mergi la magazinele de profil si vei vedea. Nu pot da nume pt ca imi iau ban. Offline #3 2011-07-20 12:10:38
Re: inele ptr penisporto, n-am folosit...dar din experientele prietenilor mei...am auzit ca n-ar fi cine stie ce...dar merg asa pt fun si diversitate...acuma, depinde... Offline #4 2011-07-20 12:14:54
Re: inele ptr penisam cumparat eu si mi se par o porcarie,tot mai bine era fara,bine,noi l-am luat de amuzament ca al meu nu are nevoie de asa ceva si da Doamne sa nu aiba niciodata! I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|