|
Nu esti logat.
Ce poate insemna?#1 2011-07-02 14:25:03
Ce poate insemna?Dupa toata distractia cu anexita- care s-a dovedit a fi o mica inflamatie a ovarului- cu antibiotice, ovule si antiinflamatoare, mi-a fost cam frig acum cateva zile si am o durere la acelasi ovar care era inflamat dar si in spate, deasupra zonei lombare iar piciorul il simt un pic rece-amortit...nu mai stiu ce sa cred, e de la ovar, o fi de la spate? Ma doare mai ales cand stau jos... Offline #2 2011-07-20 13:40:14
Re: Ce poate insemna?salut fetelor, Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-07-20 14:11:08) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2011-07-20 14:44:32
Re: Ce poate insemna?fetelor va rog sa imi dati si mie cateva pareri! Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #4 2011-07-20 16:51:12
Re: Ce poate insemna?
1. nu cred ca poti sa localizezi cu certitudine ovarul drept si sa stii ca te doare ovarul drept si nu e o durere iradiata de la nivel renal, o apendicita daca nu esti operata etc. which brings us to ceea ce zic eu mereu, mergi la medic Offline #5 2011-07-20 16:54:04
Re: Ce poate insemna?o sa merg cand ma intorc din concediu, sper sa fie in regula mai ales ca vreau sa unesc foliile de ac. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|