|
Nu esti logat.
Dureri de sani..#1 2007-06-15 23:06:27
Dureri de sani..Am observat o durere in momentul in care mi-am palpat sanii..Nu inteleg de ce.. Care ar fi cauza ? No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #2 2007-06-16 00:36:49
Re: Dureri de sani..Nu iau anticonceptionale.. sunt inainte de menstruatie..dar n-am mai patit asa.. din cate am simtit eu..nu erau noduli sau chisturi.. No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #3 2007-06-17 03:26:30
Re: Dureri de sani..Poate o fi din cauza ca esti inainte de menstruatie. Eu cand sunt pe ciclu imi simt sanii mai sensibili....ma deranjeaza de exemplu cand cobor scarile mai repede (si nu-i am mari ca sa zic ca ar sari...dar...sunt ei mai sensibili in primele zile de menstruatie...sau inainte de ciclu). Citisem undeva ca e bine sa-ti palpezi sanii imediat dupa menstruatie.... Inainte de menstruatie pot parea mai tari sau poate sa ti se para ca ai chisturi, care dispar imediat ce-ti vine ciclul (cel putin asta am citit)... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2011-07-20 17:22:44
Re: Dureri de sani..Buna fetelor , am si eu o intrebare : stie cineva daca Polygynax ovule, sau ovulele in general provoaca dureri de sani? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|