homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu trece sangerarea

#1 2011-07-21 11:38:18

mihaela tinky
New member
Inregistrat: 2011-04-06

nu trece sangerarea

Vineri am luat prima pastila karissa din folie, atunci fiind si prima zi de menstra. Problema este ca eu inca sangerez, ieri am crezut ca s-a incheiat, dar spre seara dupa ce am luat pilula m-am trezit cu lenjeria patata...Inainte mai mult de 5 zile nu dura menstra, acum este a7a zi si eu tot sangerez..de ce si cand se va incheia?

#2 2011-07-21 11:58:06

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: nu trece sangerarea

daca citeai prospectul vedeai ca scrie ca pana se obisnuieste organismul cu ac (adica primele 3 luni) este posibil sa-ti apara spotting(sangerari usoare.. mai putin cantitativ ca menstra). ia-le in continuare.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-07-21 12:46:53

mihaela tinky
New member
Inregistrat: 2011-04-06

ba da si am fost atentionata si de dr. ginecolog. Am mai avut spotting de la postinor, dar erau pete mici...acum arata a menstra, mai abundenta si mai rosie. Ma gandeam ca spotting-ul va aparea dupa perioada de menstruatie. Oare daca are acest efect va avea si efectul de ingrasare? Prefer sa am dureri pe timpul menstruatiei decat sa iau in greutate.

#4 2011-07-21 12:57:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

doamneee... ce idei aveti cateodata...
daca nu ti se potrivesc (te ingrasi, ai spotting prea mult timp, te doare capul..ai greturi sau alte alea) LE SCHIMBI! E foarte simplu.. e posibil sa nu ti se potriveasca un anumit tip de ac si le schimbi cu altele de alta concentratie. nu e obligatoriu sa ai toate efectele adverse, dar depinde de organism. vezi cum te inelegi cu ele 3 luni apoi decizi impreuna cu dr de planning daca sunt bune pt tine sau nu.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.